Kenan Karaman'a transfer telefonu: "Bize gel"

19.05.2021 - 12:34 | Son Güncellenme: 19.05.2021 - 12:38

Trabzonspor gelecek sezon için forvet hattına transfer yapmak istiyor. Kenan Karaman ismi gündemde. Abdullah Avcı ile Kenan Karaman transfer konusunu görüştü. İşte detaylar...

Kenan Karaman'a transfer telefonu: "Bize gel"

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor'da gözler yeni sezon için kadroya dahil edilecek forvet oyuncularına çevrildi. Bordo-mavili takımın teknik patronu Abdullah Avcı'nın transfer operasyonuyla ilgili hamlesi gündemde. Trabzonspor, Kenan Karaman'ı transfer mi ediyor? Detaylar haberde...

Abdullah Avcı'dan Kenan Karaman'a telefon

Fanatik'te yer alan habere göre; Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kenan Karaman ile telefonda görüştü. Avcı, milli oyuncuya kendisini takımda görmek istediğini ile etti.

İlk görüşmeler olumlu

Golcü futbolcu Trabzonspor'un bu ilgisinden memnun kaldı. Menajeriyle de ilk pazarlıkların olumlu geçtiği ve futbolcu için önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelineceği ifade edildi.

Kenan Karaman'ın bu sezonki performansı 

Bu sezon 34 maçta 9 gol atan ve 3 asist yapan Kenan Karaman, takımdan ayrılmayı daha önce kafasına koymuştu. Düsseldorf, her ne kadar oyuncuyu ikna etmek için uğraşsa da Alman basını futbolcunun 2. Lig'de oynamak istemediğini yazmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler