Kendi takımını yalanlayan futbolcu! Leipzig sildi!

27.02.2021 - 22:12 | Son Güncellenme: 27.02.2021 - 22:25

Bundesliga haberleri... Almanya Bundesliga ekiplerinden Red Bull Leipzig oyuncusu Angelino, takımıyla sosyal medya üzerinden zıtlaştı. Hafta başında eski antrenörü Guardiola’yı suçlayan oyuncu, bu hafta mevcut takımını eleştirdi. İşte detaylar...

Kendi takımını yalanlayan futbolcu! Leipzig sildi!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Red Bull Leipzig’de sol bek Angelino, yine dünya futbolunun gündemine oturacak bir girişimde bulundu. Hafta başında eski antrenörü Guardiola için “Beni öldürdü” diyen Angelino, bu kez mevcut takımı Leipzig’e savaş açtı. Red Bull Leipzig’in sosyal medya hesabında, “Angelino, küçük bir kas sorunu nedeniyle dışarıda kaldı.” şeklinde bir paylaşım yapıldı. Angelino ise bu gönderinin altına “Hayır, hiçbir sorunum yok. Fitim.” yorumunda bulundu. Dakikalar içerisinde oyuncu ve kulüp arasında gerilim hat safhaya çıktı. 

Angelino takımını yalanladı! “Hayır…”

Red Bull Leipzig’in bugün Borussia Mönchengladbach’ı evinde ağırladığı kritik maçta, takımın en formda oyuncularından Angelino kadroya alınmadı. Bu sezon, 8 gol, 11 asistlik katkısıyla yıldızı parlayan futbolcu, kadroya alınmadığı için tepkisini sosyal medya üzerinden gösterdi. Red Bull Leipzig’in sosyal medya hesabından paylaşılan sakatlık gerekçesi, bizzat oyuncu tarafından yalanlandı. İspanyol futbolcu, gönderinin altına, “Hayır kas sorunum yok. Fitim” cevabını verdi.

Red Bull Leipzig Angelino’yu sildi!

24 yaşındaki İspanyol sol bekin bu beklenmeyen çıkışı üzerine, Red Bull Leipzig apar topar oyuncunun paylaşımını silmek zorunda kaldı. Angelino’nun takımını yalanladığı paylaşımın ekran görüntüsünü alan taraftarlar, gönderinin altında yayınladı. Angelino, sezon başında Manchester City’den 18 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler