Kendine Müzisyen'den olumsuz değerlendirmelere yanıt!

10.05.2023 - 11:58 | Son Güncellenme: 10.05.2023 - 12:25

Kendine Müzisyen, takıma gelen olumsuz değerlendirmelere yanıt verdi. İşte detaylar...

Kendine Müzisyen'den olumsuz değerlendirmelere yanıt!

Kemal Can "Kendine Müzsiyen" Parlak hangi eleştirileri yanıtladı?

Türkiye'de yayıncılık sektöründe sevilen isim olan Kemal Can "Kendine Müzsiyen" Parlak, son zamanda kendilerine ve BBL takımına gelen olumsuz değerlendirmeleri sosyal medya hesabı üzerinden yanıtladı.

7 Mayıs Pazar günü şahsi sosyal medya hesabı sayesinde paylaştığı duyuruda Parlak, "BBL Ferit ve Kemal'den ibaret değil..." ifadesi ile başladı.

Kendine Müzisyen hangi açıklamada bulundu?

Kendine Müzisyen: "BBL sadece hayal eder ve olur."

Yaptığı duyurunun devamında hem destekçilerinin hem de üreticilerin hakkını savunacağını ifade eden Kendine Müzisyen, "BBL sadece hayal eder ve olur. Hayalimize eşlik edenlere de saygımız, sevgimiz sonsuzdur. Espor oyuncularından yayıncılarına, müzisyenlerinden şirket içi çalışanlarına kadar kitlesini mutlu etmeyi görev edinmiş bir kültürdür  BBL. Hangi alanda olursa olsun rakiplerine vizyon ya da istatistiklerine destek katmıştır çünkü yalnızlığı sevmez BBL. Eksiklerini kapatmak için fikir almaya ve öğrenmeye de her zaman açtır BBL." cümlelerine yer verdi. 

Kendine Müzisyen hangi öneride bulundu?

Kendine Müzisyen yapılan olumsuz değerlendirmeler konusunda, "Yorumlarınıza saygım sonsuz ama kendi pencerenizden gördüğünüz kadarını yazıyorsunuz." dedi ve yorum yapanlara şu öneride bulundu:

"Bazen açın pencereyi bi hava alın, siz de bir şeylerin tadını çıkarmaya bakın. Yoksa o pencerenin ardında biz hep eğleneceğiz siz hep yorumlayacaksınız. Güzel bir Pazar günü geçirmeniz dileği ile güzelliklerim."

Senin için hazırladığımız haberler