Kerem Aktürkoğlu'ndan Adana Demirspor maçı yorumu

08.12.2023 - 22:22 | Son Güncellenme: 08.12.2023 - 22:26

Galatasaray, Süper Lig'de Adana Demirspor'u 3-1 yendi. Kerem Aktürkoğlu, maçı 1 gol, 1 asistle tamamladı. Genç futbolcu, mücadelenin ardından açıklama yaptı.

Kerem Aktürkoğlu'ndan Adana Demirspor maçı yorumu

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 15'inci haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, Rams Park'taki maçı 3-1 kazanmayı başardı. Maçı 1 gol, 1 asistle tamamlayan Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu.

"Penaltı pozisyonu rakibin direncini artırdı"

Kerem Aktürkoğlu, "Önemli olan galibiyetti. Hafta içi çok önemli bir maça çıkacağız. Ligi güzel şekilde devam ettirmemiz gerekiyordu. İyi başladık, pozisyonlar da bulduk ve öne geçtik. İlk yarıda olan penaltı pozisyonu rakibin direncini artırdı ama sonunda kazandık" ifadelerini kullandı.

"O bana, ben ona gol attırmak istiyoruz"

Aktürkoğlu, "Icardi hem saha içinde hem saha dışında çok seviyorum. Hep birbirimizi arıyoruz. O bana, ben ona gol attırmak istiyoruz. Ancak önemli olan takımın kazanması. Kimin gol attığı, asist yaptığı önemli değil. Bugün skor olarak katkı sağlamış olabilirim ama önemli olan kazanmak. Umarım sezon sonuna kadar böyle devam eder ve şampiyonluğu kazanırız" dedi.

İlgini Çekebilir
Cimbom Adana Demir'i devirdi! İşte ligin yeni lideri
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler