Galatasaray haberleri | Kerem Aktürkoğlu, Marcao hakkında konuştu!

17.02.2022 - 14:36 | Son Güncellenme: 17.02.2022 - 14:41

Galatasaray'da sezon başında Marcao'dan yumruk yiyen Kerem Aktürkoğlu, "O konuyu aşmak zorundaydım ve aştım" diyerek bu tarz durumlarda profesyonel düşünmek zorunda olduğunun altını çizdi.

Galatasaray haberleri | Kerem Aktürkoğlu, Marcao hakkında konuştu!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in dev kulübü Galatasaray'da bu sezon yıldızı daha da parlayan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray dergisine açıklamalarda bulundu.

Genç futbolcu kendisine sorulan soruları büyük bir samimiyetle yanıtlarken, sezon başında Marcao ile ettiği kavga hakkında da konuştu.

İlgini Çekebilir
İşte G.Saray'ın yeni sportif direktörünün alacağı ücret! Yanında bir ismi daha getirdi...
Habere Git

Kerem Aktürkoğlu: "Marcao konusunu aşmak zorundaydım ve aştım"

"Galatasaray'da en zorlandığın anlar Marcao ile kavga ettiğin anlar mıydı?" şeklinde gelen soruya "Gerçekten zor bir andı." diyen 23 yaşındaki oyuncu "Zordu ama aştınız." diyen muhabire "Aşmak zorundaydım çünkü. O konu ile ilgili hiç konuşmadım çok da konuşmak istemiyorum ama o konuyu aşmak zorundaydım ve aştım. Kendi önüme, geleceğime baktım. Başka hiçbir şey düşünmedim." diyerek sözlerini noktaladı.

Kerem Aktürkoğlu'nun performansı

Sarı-kırmızılılar tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşıyor. Her Galatasaraylının unutmak istediği sezonda parlayan tek isim Kerem Aktürkoğlu. 23 yaşındaki isim Süper Lig'de 6 gol atıp, 3 asist yaparken Avrupa kupalarında da 3 defa fileleri sarstı.

Senin için hazırladığımız haberler