Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de yine manşetlerde: "İsmini vermeyelim ama..."

29.09.2024 - 14:21 | Son Güncellenme: 29.09.2024 - 14:33

Benfica'da bu sezon 4. maçına çıkan Kerem Aktürkoğlu, kırmızı beyazlı takımın Gil Vicente'yi 4-1 yendiği karşılaşmada yine gol atmayı başardı. Portekiz basını gol sayısını 3'e yükselten milli futbolcuyu manşetlerine taşıdı. İşte detaylar...

Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de yine manşetlerde: "İsmini vermeyelim ama..."

AJANSSPOR - HABER

12 milyon Euro karşılığında Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu gollerine devam ediyor.

Milli futbolcu, 5-1 kazanılan Gil Vicente karşılaşmasında takımının ikinci golüne imza attı. Benfica formasıyla çıktığı 4. maçında 3. golünü kaydeden 25 yaşındaki oyuncu Portekiz basını tarafından büyük övgü aldı.

Kerem Aktürkoğlu için Portekiz medyasında yapılan yorumlardan öne çıkanlar şöyle:

"Kerem'in soğukkanlılığı..."

A Bola: "Jonas'ın hızı, Kerem Aktürkoğlu'nun soğukkanlılığı: Türk oyuncu uçan bir başlangıç yaptı. Gil Vicente'nin golüyle Luz'da yaşanan ilk şaşkınlık korkutmaktan başka bir şey değildi ve sonuçta Benfica ilk yarıda 5-1'lik galibiyetle sonuçlanacak geri dönüşü inşa etmeye başladı. Kerem Aktürkoğlu yine gol attı. Aktürkoğlu, 10 yıl sonra Benfica'daki ilk dört maçında üç ve daha fazla gol atan ilk yeni transfer oldu. Benfica'da en son 2014 yılında Valencia'dan transfer edilen Jonas bunu başarmıştı."

"Kerem'den sihirli dokunuş"

CM Journal: "Geri dönüşün gelmesi uzun sürmedi ve Aursnes'in asistinden faydalanan Aktürkoğlu'nun sihirli dokunuşuyla ligdeki üçüncü golünü attı. Türk futbolcunun harika kafa vuruşu Gil Vicente'yi şaşırttı. 17 numaranın zıplamasına bile gerek kalmadı."

Bola Na Rede: "Benfica, Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle geri dönüş yaptı. Aktürkoğlu kafa vuruşuyla attığı golle Luz Stadı'nda Kartallar'ın geri dönüşünü sağladı."

"İsmini vermeyelim ama..."

Expresso: "İsmini vermeyelim ama, gollerle ciddi bir ilişkisi olan bir Benfica oyuncusu var. Oyuncu Türk, adı Kerem Aktürkoğlu, Benfica için dördüncü maçını oynadı ve gol atan ya da asist yapan dördüncü oyuncu oldu. Henüz ilk yarıda, kendi sahasında oynamaya ve baskı kurmaya kararlı Gil Vicente'nin kısa sürede sonuca dayattığı sürprizi tersine çeviren gol ondan geldi. Tam oyun biraz bayatlamaya başlamışken, Zeki Amdouni'nin kolay şutu ilk golünü attı ve Kırmızıları 5-1'lik galibiyete taşıdı."

O Jogo: "Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da harika formunu sürdürüyor ve Gil Vicente'ye karşı yeni takımındaki üçüncü golünü atarak maçın (2-1) dönüm noktası oldu."

"Ufak tefek forvet oyuncusu..."

Mais Futebol: "Eşitlik 17. dakikada geldiyse, ikincisi de 25. dakikada geldi. Ve aynı şekilde geldi - Kerem Aktürkoğlu'nun isabetli (ve zamanında) kafa vuruşuyla. Ufak tefek forvet oyuncusunun, Aursnes'in ortasının hafifçe saptırılmasıyla kandırılan stoperlerin arasına atlamasına bile gerek kalmadı. Adından söz ettiren Türk kanat oyuncusu için bir gol daha."

Senin için hazırladığımız haberler