Kevin Durant: "Miras bırakma durumu düşüncemi etkilemeyecek"

03.03.2019 - 21:41 | Son Güncellenme: 03.03.2019 - 21:41

NBA'de son şampiyon Golden State Warriors'ın iki finaller MVP'si ve bir normal sezon MVP ödüllü süper yıldız oyuncusu Kevin Durant'in bu sezon sonunda kontratında oyuncu opsiyonu bulunuyor ve isterse bu sezon sonunda takımdan ayrılabilir.

NBA'de birçok takım şimdiden gelecek sezon için Kevin Durant'i takımlarına katma hayallerini kurarken, Kevin Durant'in sezon sonunda ne yapacağı ise bilinmiyor. Yıldız oyuncu konuyla ilgili son olarak NBC Sports'a konuştu. 

"NBA beni asla tatmin etmeyecek"

NBA literatüründeki 'miras bırakma' kavramının onun kararı üzerinde etkili olmayacağını söyleyen 30 yaşındaki basketbolcu, "Bunun kararımda herhangi bir rolü olmayacak. Söylediğim gibi ben bu olaya günbegün bakıyorum. Ben nasıl en iyi oyuncu olabilirim? İçinde bulunduğum çevrenin benim en iyi oyuncu olmamda bir yardımı olacak mı? Ben hâlâ bir şeyler öğreniyor muyum? Hâlâ basketbolun bir öğrencisi olmaktan keyif alıyor muyum? Bunlar benim için önemli. Benim basketbolda daha fazla tatmin olmak için başka bir şeye ihtiyacım yok. Günün sonunda bu ligde yaptığım şeyler beni iyi hissettirecek ama bunun içinde omzumda bir yükle birilerine bir şeyler ispatlamak yok." ifadelerini kullandı.

27 sayı ortalama

Bu sezon Golden State Warriors formasıyla 62 maçta forma giyen  Kevin Durant, bu maçlarda 27.6 sayı, 6.9 ribaund ve 5.8 asist ortalamaları ile mücadele ediyor.

AJANSSPOR - DIŞ BASIN

Senin için hazırladığımız haberler