Khedira, Juventus'tan ayrılıyor mu? Açıkladı...

30.11.2020 - 11:25 | Son Güncellenme: 30.11.2020 - 11:25

Juventus haberleri... İtalya Ligi takımlarından Juventus forması giyen ve bu sezon forma şansı bulamayan Alman orta saha oyuncusu Sami Khedira, teknik direktör Andrea Pirlo, transfer durumu ve sözleşme fesih iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus forması giyen Aami Khedira, takımdaki geleceği ve teknik direktör Andrea Pirlo hakkında açıklamalarda bulundu.

"Başkanın büyük bir hayranıyım"

ZDF'ye konuşan Alman oyuncu, "Kulübün başkanının büyük bir hayranıyım. Etrafıma bakıyorum hakkımda birçok transfer dedikodusu ve yalan yanlış iddialar var. Ancelotti ve Moruinho? Real Madrid ile birlikte geçirdiğimiz zamandan sonra asla temasımızı kaybetmedik" dedi.

"Oynamak istiyorum"

Juve ile olan ilişkisine de değinen Khedira, "Oynamak istiyorum, ancak şu anki durumum Pirlo'ya bağlı değil. Bu yüzden kimseye kızmıyorum. Onunla birkaç kez görüşme fırsatım oldu ve ona çok saygı duyuyorum. Futbol oynatma şeklini uygulamaya koymak istediğini de çok iyi anlıyorum.

"Sözleşme fesih için bana her hangi bir bilgi gelmedi"

Buradan ayrıldığımda Juve ve taraftarlarının beni harika bir oyuncu olarak hatırlamalarını istiyorum. Sözleşmemin feshedildiği iddiaları ise tamamen gerçek dışı. Fesih için bana her hangi bir bilgi gelmedi. Mali konular hakkında şu ana kadar kulübümle konuşmadık" diyerek sözlerini tamamladı.

Everton istiyor

Bilindiği üzere Alman yıldızın ismi uzun süredir İngiliz ekibi Everton ile anılıyor. Teknik direktör Ancelotti de oyuncuyu kadrosunda görmek istiyor.

Forma şansı bulamadı

Öte yandan kulübüyle olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam eden 33 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon henüz forma şansı bulamadı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler