Kim Min Jae, Fenerbahçe'ye Veda Etti, Attila Szalai Yorum Yaptı

27.07.2022 - 15:08 | Son Güncellenme: 27.07.2022 - 15:22

Fenerbahçe'den, Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae, Sarı-Lacivertliler'e veda etti. Instagram hesabından paylaşım yapan Güney Koreli'ye Attila Szalai yorum yaptı.

Kim Min Jae, Fenerbahçe'ye Veda Etti, Attila Szalai Yorum Yaptı

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'den 18 milyon 50 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae, Sarı-Lacivertli camiaya veda etti. Kişisel sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulunan 25 yaşındaki stopere, savunmadaki partneri Attila Szalai yorum yaptı.

"Bu kulüp için her şeyimi verdim"

Kim Min-Jae, yaptığı paylaşımda şu açıklamayı yaptı: "Ani ayrılışımı üzülerek bildiriyorum. Fenerbahçe'den ayrılıyorum. Burada birçok deneyim kazandım. Taraftarlardan büyük bir sevgi ve tezahürat aldım. Bu kulüp için her şeyimi verdim. Tüm bunları geride bırakmak zorunda olduğum için üzgünüm."

"Fenerbahçe bir basamak değil"

Başarılı stoperin devam eden açıklamasında, "Fenerbahçe bir basamak değil, futbol yolculuğumun önemli bir parçası. Fenerbahçe benim ailem ve sizi kalbimin derinliklerinde hatırlayacağım. Aynı hedef için mücadele eden takım arkadaşlarıma ve çalışanlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Seni seviyorum Fenerbahçe." ifadeleri yer aldı.

Szalai'den yorum

Kim Min-Jae'nin savunmadaki partneri Attila Szalai, Güney Koreli futbolcunun ayrılık mesajına yanıt verdi. Instagram'daki paylaşımın altına yorum yapan Szalai, "Kardeşim" dedi. Szalai'nin dışında Osayi Samuel, "İyi şanslar kardeşim", İrfan Can Kahveci, "İyi şanslar makine", Serdar Dursun ise "Helal olsun" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon BJ Guoan'dan 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Kim Min-Jae, gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmişti. 39 karşılaşmada görev alan başarılı savunma oyuncusu, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Kim, ayrıca 5 maçta sarı kart görürken, 1 maçta ise ikinci sarı kartı görerek, oyun dışında kaldı.

Eljif Elmas'tan sonra ikinci Fenerli

Sarı-Lacivertliler'de gösterdiği başarı ile Serie A temsilcisi Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae, Eljif Elmas'tan sonra İTalyan kulübe giden ikinci Fenerbahçeli oldu.

Senin için hazırladığımız haberler