Flaş iddia! Kenan Yıldız devre arasında Juventus'tan ayrılabilir

09.12.2023 - 12:13 | Son Güncellenme: 09.12.2023 - 12:20

Sezon başında Bayern Münih'ten İtalyan devi Juventus'a transfer olan 18 yaşındaki milli futbolcumuz Kenan Yıldız'ın devre arasında İtalyan ekibinden ayrılabileceği iddia edildi.

Flaş iddia! Kenan Yıldız devre arasında Juventus'tan ayrılabilir

AJANSSPOR - HABER

A Milli Futbol Takımı'nın Almanya'yı 3-2 mağlup ettiği hazırlık maçında attığı müthiş golle yeteneğini gösteren ve Avrupa futbol gündemine de bomba gibi giriş yapan Kenan Yıldız, Ay Yıldızlı takımın EURO 2024 eleme grubundan lider çıkmasını sağlayan Galler karşılaşmasında da  yaptırdığı penaltıyla önemli katkı yapmıştı.

Hayal kırıklığına uğradı

Sky Muhabiri Florian Plettenberg'in iddiasına göre A Milli Takımda gösterdiği başarılı performansların ardındanki süreçte Juventus Teknik Direktör Massimiliano Allegri'nin hiçbir maçta forma şansı vermemesi Kenan Yıldızı'ı büyük hayal kırıklığına uğrattı.

Devre arasında Juventus'tan ayrılabilir iddiası

Plettenberg, bu nedenle geleceğin büyük yıldız adayları arasında gösterilen 18 yaşındaki genç yeteneğin devre arasında Juventus'tan ayrılmayı düşündüğünü ileri sürdü.

Kiralık ya da bonservisiyle

Milli futbolcunun devre arasında takımdan ayrılmak için kulübü ile görüşmelere başladığı bu ayrılığın kiralık olarak mı yoksa bonservis karşılığında olup olmayacağının ise henüz belli olmadığı belirtildi.

Florian Plettenberg, birçok Avrupa kulübünün Kenan Yıldızı yakından takip ettiğini belirtirken, milli futbolcu ile Premier Lig ve Bundesliga'dan takımların ilgilendiğini kaydetti.

Arsenal, Liverpool, Dortmund ve Leipzig

Avrupa basınında daha önce yer alan haberlerde Kenan Yıldız'ın Premier Lig devleri Liverpool ve Arsenal ile Bundesliga'dan Borussia Dortmund ve Leipzig'in transfer listesinde yer aldığı yazılmıştı.

5 maçta 36 dakika süre aldı

Juventus ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kenan Yıldız bu sezon siyah beyazlı formayla Serie A'da 5 maçta 36 dakika forma şansı bulabildi.

3 kez A Milli Takım forması giydi

Türkiye U17 formasını 10 kez, U21 formasını ise 8 kez terleten 18 yaşındaki yetenek A Milli Takım formasını ise ikisi resmi biri özel karşılaşmada olmak üzere 3 kez giydi.

Senin için hazırladığımız haberler