"Kimseyi enayi yerine koymasınlar"

26.04.2017 - 12:32 | Son Güncellenme: 26.04.2017 - 12:32

AJANSSPOR - Türkiye’nin yeni spor ekranı S Sport’ta yayınlanan Sabah Sporu Extra programında gündemdeki gelişmeler masaya yatırıldı.

Selçuk Aytekin’in moderatörlüğünü yaptığı programda Radyospor Genel Yayın Yönetmeni Barış Ertül, spor gündemine dair çarpıcı tespitlerde bulundu.

Ertül’ün S Sport’ta yaptığı açıklamalar şu şekilde :

Fenerbahçe’nin Panatinaikos zaferi hakkında…

Nerede olacağını senin kalibren tayin ediyor günün sonunda. Fenerbahçe hak etti. Dar bir kadro olmasına rağmen, Obradovic herkesten katkı alıyor. Müthiş bir takım karakteri var. İster orada, ister burada, ister ayda oyna. Fenerbahçe ile Panathinaikos arasında 1-2 kalibre fark var.

“Kimseyi enayi yerine koymasınlar”

Emekçi arkadaşlarımız Başakşehirli oyuncuları affetmiş olabilirler ama bu ceza hukukunu ilgilendiriyor. Volkan'ın saldırı suçundan çıkarılıp sportmenliğe aykırıya alınması, fikstüre göre dizayn edilmesi rahatsız edici. Haklı-haksız yok, güçlü-güçsüz var. Kimseyi enayi yerine koymasınlar, Perşembe günü verilecek karar Salı veriliyor.

“Volkan’ın 1 maç almasının izahı yok”

Yalçın ve Ufuk'un 5 maç ceza aldığı yerde, Volkan'ın 1 maç ceza almasının hukuki izahı yok. Başakşehir ile Beşiktaş puan puana olsaydı, bu kararları alabilirler miydi? Böyle bir sezon geçiren Fenerbahçe'nin, fırsat olarak gördüğü kupa maçına motive edilmesine gerek yok.

“Özbek durumu bilerek geldi”

Dursun Özbek'in hakkı, ekonomiden sorumlu başkan yardımcılığı. Özbek, ekonomik faturayı bilerek geldi. Bu ne hal diyecek durumda değil. Bütün borç yapısına, hepsine vakıftı.

“Tudor’u 5 dakikada harcarlar”

Igor Tudor'un alın size Sneijder demesi neye yarayacak? Takımı disipline edecek bir karizması kaldı mı? Tudor'u 5 dakikada harcarlar. Tudor'u kulübe bile çağırmazlar, mesaj atarlar görevine son verdik diye…

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler