'Kırmızı Pazartesi' gibi: Gole engel olamıyorlar

06.12.2020 - 22:24 | Son Güncellenme: 06.12.2020 - 22:24

Fenerbahçe, Süper Lig'de 11. hafta maçında deplasmanda Denizlispor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmada Caner Erkin'in ortasında Gökhan Gönül takımı adına 2. golü kaydetti. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 23'e çıkardı. Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün bu golü akıllara Gabriel Garcia Marquez'in Kırmızı Pazartesi öyküsünü getirdi. İşte detaylar...

'Kırmızı Pazartesi' gibi: Gole engel olamıyorlar

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Denizlispor'u 2-0 mağlup etmeye başardı. Karşılaşmada Gabriel Garcia Marquez'in Kırmızı Pazartesi öyküsünü andıran bir gol oldu.

Caner Erkin'in ortasında Gökhan Gönül topu ağlara gönderdi.

Gökhan Gönül’ün attığı son 4 golün 3’ü kafa ile gelirken asist ise Caner Erkin’den oldu.

Gönül: "Yıllardır atıyorum"

Öte yandan 35 yaşındaki Gökhan Gönül maçtan sonra attığı gol ile ilgili yaptığı açıklamada, “Gol pozisyonu anlıktı. Yıllardır böyle gol atıyorum önlem almaya çalışıyorlar ama olmuyor” dedi. (EROL BULUT'TAN 16 DAKİKA GÖNDERMESİ)

Sonu belli bir hikayeye kimse engel olamaz

Kolombiya yazar Gabriel García Márquez'in, Kırmızı Pazartesi kitabına "Santiago Nasar, onu öldürecekleri gün, psikoposun geleceği gemiyi karşılaşamak için sabah 05:30'da kalkmıştı" cümleleriyle başlar.

Kitabın sonunda Santiago Nasar'ın öldürüleceğini herkes bilir ama kimse bunun önüne geçemez, göz göre göre gelen bir cinayete kimse engel olamaz.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler