(ÖZET) Manchester United - Liverpool Maç Sonucu: 2-1

23.08.2022 - 00:18 | Son Güncellenme: 23.08.2022 - 00:55

İngiltere Premier Lig 3. haftasında Manchester United, kendi sahasında Liverpool'u konuk etti. Kırmızı Şeytanlar, maçı 2-1 kazandı. İşte maç özeti ve goller...

AJANSSPOR HABER

İngiltere Premier Lig’in 3. haftasında Manchester United, sahasında Liverpool’u konuk etti. Old Trafford’da oynanan zorlu karşılaşmayı ev sahibi Manchester United, kazanarak yeni sezonun ilk 3 puanını aldı. İşte detaylar...

Gelen ilk 3 puan

Manchester United, maça hızlı başladı. Taraftarı önünde açılışı yapan United, Jadon Sancho’nun 16. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 53. dakikada Marcus Rashford ile farkı ikiye çıkaran ev sahibi 81. dajikada Liverpool'un attığı gole engel olmadı. 81. dakikada Mohamed Salah farkı 1'e indirsede karşılaşmada başka gol olmadı ve Kırmızı Şeytanlar maçı kazandı.

Manchester United, ilk 3 puanını aldı

İlk iki haftada Brighton ve Brentford mağlubiyetleri ile şok yaşayan Manchester United, bu galibiyetle moral buldu. Manchester United’ın yeni teknik direktörü Erik ten Hag, ‘Kırmızı Şeytanlar’ın başında ilk galibiyetini almış oldu.

Liverpool, 3 puana henüz ulaşamadı

Teknik direktör  Jurgen Kloop yönetimindeki Liverpool, 3 hafta geçen Premier Lig'de henüz 3 puana ulaşamadı. Yeni sezona deplasmanda Fulham beraberliği ile başlayan Liverpool, ikinci hafta evinde Crystal Palace ile de berabere kaldı. Ligin üçüncü maçında ise Manchester United'ı yenilerek 3 puanı hanesine yazdıramadı.

Cristiano Ronaldo, Manchester United-Liverpool maçında 85. dakikada oyuna girdi.

Senin için hazırladığımız haberler