Kızılcabölük hakeme öfkeli

17.03.2017 - 12:26 | Son Güncellenme: 17.03.2017 - 12:26

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Kütahyaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Kızılcabölükspor,  90+6’da yediği penaltı golünün şokunu yaşıyor.

Sebahattin ALP / DENİZLİ (Ajansspor)

Play off umutlarını sürdüren Kızılcabölükspor, 2 haftada kaybettiği 4 puanla yarışta yara aldı. Önceki hafta evinde Manavgatspor ile golsüz berabere kalan, Kütahya deplasmanında 2-2’lik sonuçla yine 2 puan bırakan sarı kırmızılılar,  son 2 haftada düşme hattındaki takımlara karşı 4 puan kaybetti .

Kütahyaspor’a karşı 90. dakikada 2-1 önde iken, uzatma dakikalarında Ankara Bölgesi Hakemi Burak Özcan’ın aleyhlerine verdiği 2 penaltıyla şok olduklarını açıklayan Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Hasan Şermet,  “90’da rakip takım oyuncusu kendisi kayıp yerde düştü ve hakem penaltı çaldı. O penaltıyı kaçırdılar. İkinci yarıda 6 dakika ne oldu bilemiyoruz ama o kadar uzatma verdi ve 90+7’de yaşanan karambolde bir daha penaltı çaldı. Maç 2-2 sona erdi. Bu skor ne bize yaradı, ne de onlara yaradı. Maçın hakemi skoru tayin etti bana göre. 3 puan almamız gereken bir maçtı. Çok üzgünüz" dedi.

İlk yarıda etkili ataklar geliştirdiklerini ancak sadece ikisini değerlendirdiklerini hatırlatan Şermet, takdir haklarını hep ev sahibi takımdan yana kullanan hakem yüzünden etkili olamadıklarından dert yandı. Kütahyaspor karşısında 2 gol birden kaydeden Kerim Bölük, ligdeki gol sayısını 6’ya çıkardı ve  takımın en golcüsü Emir Can’ı yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler