Kızılcabölük’de büyük sevinç

28.08.2017 - 14:18 | Son Güncellenme: 28.08.2017 - 14:18

AJANSSPOR / SEBAHATTİN ALP - Cizrespor maçını 4-1 kazanarak lige iyi bir başlangıç yapan ve ilk haftayı lider kapatan Kızılcabölükspor, taraftarlarına büyük sevinç yaşattı.

Cizrespor’u Taygun (2), Ali ve Gökhan’ın golleriyle 4-1 mağlup eden sarı kırmızılılar sevinçlerini önce taraftarlarıyla paylaştılar sonra saha içinde kolbastı oynadılar. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Tavas Belediye Başkan Yardımcısı Ismail Başlı ve Onursal Başkan Osman Aydınlı’nın da izlediği müsabaka sonrası Kızılcabölük’te bayram havası yaşandı.

"İstediklerimizi uyguladık"

Teknik direktör Hasan Şermet, rakibin Hurşut Meriç, Şamil Ünal gibi tecrübeli isimlerden kurulu olduğunu hatırlatarak,  "Sezona iyi başlamak güzel. Maç öncesi planlarımız büyük ölçüde tuttu. Maça 1-0 geride başlasak da istediklerimizi sahaya yansıtıp, golleri bulduk. Rakibe önde basarak oyun alanı bırakmadık. Yaşlı takım oldukları için tempo yapamadıkları gibi, oyundan da çabuk düştüler. Attığımızdan daha çoğunu kaçırdık. Son paslarda daha dikkatli olabilseydik, çok daha farklı kazanabilirdik” dedi.

Kızılcabölükspor, kupa maçında Çarşamba günü Tavşanlı Linyitspor’a konuk olacak.

Senin için hazırladığımız haberler