Kızılcabölükspor, Bursa'da ilk peşinde

28.11.2015 - 11:20 | Son Güncellenme: 28.11.2015 - 11:20

Deplasmanda ki 7 maçta hiç galip gelemeyen 3.lig 1.grupta ki Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor, Yeşil Bursa deplasmanına ilk 3 puan için gidiyor.

Sebahattin ALP / DENİZLİ

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Hasan Şermet, Yeşil Bursa maçı öncesi iddialı konuştu. Şermet, “Son iki maçta mağlup olduk. Taraftarlarımızı üzdük. Çok da iyi futbol ortaya koyamadık doğrusu. Turgutluspor maçında iyi oynamadık. Üzerimizde ki karabulutları dağıtmak için, bir galibiyete ihtiyacımız var. Bunun içinde, Yeşil Bursa’yı yenmek istiyoruz. Deplasmanda 3 mağlubiyet 4 beraberlik aldık. Berabere kaldığımız maçları alabilirdik. Pozisyon şansları yanımızda değildi. Bu hafta inşallah o şanslar yanımızda olacak. Salı gününden itibaren iyi çalışıtık. Futbolcularımız da inançlı. Herkesin herkesi yendiği bir gruptayız.2-3 maç seri yakalayan, kendisini ilk 5 içinde görebiliyor. Kalan 3 maçta en iyisini yapıp, ilk 5 içinde ki iddiamızı sürdürmek niyetindeyiz” dedi.

35 günde 8 maç yapan sarı kırmızılı fubolcular, üzerlerinde ki stresi atmak amacıyla bowling oynadılar. Kızılcabölükspor kafilesi sabah otobüsle Bursa’ya hareket etti. 

Senin için hazırladığımız haberler