Ali Koç: Mehmet Büyükekşi'ye dair beni endişelendiren konular var

05.10.2023 - 08:31 | Son Güncellenme: 05.10.2023 - 08:35

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, verdiği bazı kararlara dikkat çektikten sonra "TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye ilgili beni endişelendiren konular var" dedi. İşte detaylar.

Ali Koç: Mehmet Büyükekşi'ye dair beni endişelendiren konular var

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, göreve gelmesinin ardından iyi niyetle çalıştığını belirterek destek verdiği Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye dair endişesi olduğunu açıkladı.

"Büyükekşi'ye dair endişelendiren konular var"

Dün akşam Sözcü TV'de Uğur Dündar'ın konuğu olan Koç, Büyükekşi'nin bazı kararlarına dikkat çekti. Yayın ihalesinin olduğu bir yılda genel sekreterliği yayıncı kuruluştan Taner Senseven'i getirmesinin yanlış olduğunu vurgaladı. Koç'un "TFF Başkanı ile ilgili beni endişelendiren konular var. Bunlara inanmak istemiyorum ama tereddütlerimiz var" dedi.

"Büyükekşi, Lale Orta'ya sahip çıkmadı"

Koç, Büyükekşi'nin geçen sezonun ikinci devresinde Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı olan Lale Orta'ya Galatasaray'ın stadında yapılan ağır küfürlere sessiz kaldığını da hatırlattı. Koç, "Mehmet Büyükekşi geçen sezon Lale Orta hanımefendi linç edilince ona sahip çıkmadı. Bir takımın maçında ağza alınmayacak küfürler edildi. O takım o tezahürattan dolayı sevk edilmedi. Hanımefendiye edilmeyecek küfürlere sahip çıkıyorsun ceza vermeyerek. Temsilci yazmamış. Yahu bütün stat bağırıyor. Açıklamasını istiyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
Yeni Messi maçta tuvalete gitti geri gelmedi!
Habere Git

"Mehmet Büyükekşi cesur davranmadı"

Lale Orta'nın Fenerbahçeli olduğunun iddia edilerek kendilerine karşı geçen sezon algı oluşturulduğunu kaydeden Koç, "Ben TFF Başkanı olsam geçen sezon derdim ki, 'Ne demek Lale Orta Fenerbahçeli? Bir başkan Beşiktaş'ın başkanıydı. Bir diğeri Fenerbahçe'de yıllardır başkanvekilliği yaptı. Kendinize gelin' derdim. O cesareti gösterirdim. Mehmet Büyükekşi yapmadı" diye konuştu.

"Rıdvan Dilmen Sezonu, Lale Orta Sezonu"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, rakiplerinin geçen sezona bazı isimler konulduğunu hatırlatarak, "Bu sezonun daha adı konmadı. Rıdvan Dilmen sezonu! Lale Orta sezonu! Zorlu sezonu. Bekliyoruz."

Hakem yönetimlerine dikkat çeken Koç, "Biz niye hakemi yenmek zorunda olalım? Bize çok kolay sarı kart gösteriyorlar. Dayak yiyoruz. Belki sonuçları etkileyecek müdahaleyi yapamıyorlar. Çünkü çok iyi performans sergiliyoruz. En azından ufak ufak ağaçtan parça koparıyorlar. Endişeliyiz" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Ali Koç, dört hakemi isim isim verdi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler