Fenerbahçe'den Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Açıklamalarına Yanıt Gecikmedi

21.03.2023 - 15:58 | Son Güncellenme: 21.03.2023 - 16:24

Fenerbahçe Spor Kulübü resmi hesabından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Fenerbahçe ve MHK'yi suçlayan açıklamalarına yanıt verdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Özbek'i canlı yayına davet etti.

Fenerbahçe'den Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Açıklamalarına Yanıt Gecikmedi

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Spor Kulübü resmi hesabından yaptığı açıklama ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in MHK ve Fenerbahçe hakkındaki söylemlerine yanıt verdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Dursun Özbek'i tekrardan canlı yayında yüzleşmeye davet etti.

"Cesaretiniz varsa canlı yayına davet ediyorum"

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Ali Koç'un konuya dair açıklamalarını paylaştı. Başkan Koç açıklamalarda "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Dursun Aydın Özbek’e aynı çağrıyı 3.kez tekrarlıyorum: Cesaretiniz varsa tüm bu algı, manipülasyon ve attığınız iftiralarınızı konuşmak için sizi istediğiniz mecrada hiç vakit kaybetmeden yüz yüze canlı yayına davet ediyorum. Bu vesileyle kendinizi daha iyi ifade edeceğinizi düşünüyorum." ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım

İlgini Çekebilir
Özbek'ten F.Bahçe'ye ve MHK'ye ağır suçlama: "Her şeyi planlamışlar"
Habere Git

Yönetim kurulu üyesinden deniz aşırı mesaj

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Komşuoğlu sosyal medya hesabında paylaştığı gönderide "Denizin öteki tarafında panik büyük!" ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler