Fenerbahçe haberleri | Koç, teknik direktör dosyasıyla Türkiye'ye döndü

17.01.2022 - 15:42 | Son Güncellenme: 17.01.2022 - 20:39

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Londra'da 1 haftadır sürdürdüğü teknik direktör arayışını sonuçlandırarak bugün Türkiye'ye döndü. Koç, oluşturduğu dosyayı yönetim kurulunda masaya yatıracak.

Fenerbahçe haberleri | Koç, teknik direktör dosyasıyla Türkiye'ye döndü

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Yeni teknik direktör arayışında olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İngiltere'deki temaslarını tamamlayarak bugün Türkiye'ye döndü. Yaklaşık bir hafta İngiltere'de yeni hoca için çeşitli temaslarda bulunan Koç, adayların dosyasıyla döndü.

1 numarada Alman hoca var

Koç, yaptığı temasların neticesini yönetim kurulunda masaya yatırarak, son kararı oluşmasını sağlayacak. Londra'da menajerlerle yaptığı temaslarda birden fazla teknik direktör adayına dair brifing alan Koç'un listesinin başında hâlâ ilk sırada Joachim Löw, yer alıyor.

Üç İngiliz isim önerildi

Alman teknik adam daha önce yönetime sezon ortasında çalışmayacağını belirtmişti. Diğer yandan Löw'e PSG'nin de talip olduğu iddiaları sezon sonu ihtimalini de zayıflatabilir. Medyada yer alan bazı haberlerde Londra'da Koç'a Sam Allardyce, Frank Lampard ve Steve Bruce'un önerildiği de iddia edilyor.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'a Londra'da sürpriz öneri! Şampiyonlar Ligi şampiyonu...
Habere Git

Olağanüstü toplantı

Ali Koç, gerçekleştirdiği olağanüstü toplantı ile yönetimle bir araya geldi. Bilgi paylaşımı yapan Koç, teknik direktör adayları ile yapılan konuşmaları aktardı.

Senin için hazırladığımız haberler