Kocaelispor'un eski oyuncusu Bahattin Köse, Ankaraspor'a transfer oldu

12.01.2022 - 16:47 | Son Güncellenme: 12.01.2022 - 17:03

Kocaelispor'da kadro dışı bırakıldıktan sonra takımdan ayrılıan Bahattin Köse, Ankaraspor'a transfer oldu. Bonservisi elinde olan oyuncu anlaşma sağladı.

Kocaelispor'un eski oyuncusu Bahattin Köse, Ankaraspor'a transfer oldu

TFF 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor'da forma giyen ve Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'dan fazla şans bulamamasının üzerine kadro dışı bırakılan Bahattin Köse, sözleşmesini feshettikten sonra TFF 2. Lig'e transfer oldu.

Sosyal medya haber kanallarından Alt Ligler'in haberine göre, Kocaelipsor ile yollarını ayıran Bahattin Köse, TFF 2. Lig takımlarından Ankaraspor ile anlaşmaya vardı.

Sadece 260 dakika süre alabildi

Kocaelispor'da iyi bir sezon geçirmeyen Bahattin Köse, ilk 12 maçın 5’inde forma şansı buldu. Üç maça ilk 11’de çıkan futbolcu Samsunspor ve Ankaragücü maçlarında 90’ar, Boluspor maçında ise 45 dakika süre aldı. Sonradan oyuna girdiği Ümraniye maçında 32, Bursaspor maçında ise sadece 3 dakika oynayabildi. Toplamda 260 dakika süre alan Bahattin Köse, gol veya asist katkısında bulunamadı.

İlgini Çekebilir
Barış Başdaş, Kocaelispor'a çok yakın!
Habere Git

Kadro dışı bırakıldı

Kocaelispor, Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'dan fazla forma şansı bulamayan ve oynadığı dakikalarda etkili olamaayan Bahattin Köse'yi, kulüpten alacaklarını istemesi üzerine kadro dışı bıraktı. Golcü oyuncunun TFF'ye başvurmaması için alacaklarının 700 Bin TL'lik kısmını ödeyen Körfez ekibi, açıklamada bulundu.

Yeşil-Siyahlı takım, yaptığı açıklamada, “Kamuoyuna duyurulur; Futbolcumuz Bahattin Köse, Yönetim Kurulumuzun kararı ve teknik heyetimizin onayıyla, kadro dışı bırakılmıştır. Bahattin Köse, bundan sonraki çalışmalarına, A Takımımızdan ayrı devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Ankaraspor'un ligdeki durumu

Kocaelispor'dan ayrılaran Bahattin Köse, TFF 2. Lig'de Ankaraspor forması ile mücadele edecek. TFF 2. Lig Kırmızı Gurup'ta mücadele eden Ankaraspor, geride kalan 19 haftada, 8 galibiyet, 6 beraberliik ve 5 mağlubiyet alarak, topladığı 30 puan ile 10 sırada yer aldı.

Ankaraspor, bu sezon rakip kaleye 32 gol atarken, kalesinde ise 22 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler