Kocaman'ın zor seçimi!

22.11.2017 - 08:55 | Son Güncellenme: 22.11.2017 - 08:55

Kocaman'ın zor seçimi!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sivasspor maçında üç gol birden atan Roberto Soldado için formül arıyor. İspanyol golcü, Antalyaspor maçına ilk 11'de başlayabilir. 

Kocaman'ın zor tercihi: Janssen mi Soldado mu yoksa ikisi birden mi?

Kocaman, öğrencisini bu kadar formdayken yedek bırakıp küstürmekten endişe ediyor. Ancak deneyimli çalıştırıcı, mücadeleci futbolu nedeniyle Vincent Janssen’den de vazgeçmek istemiyor. Kocaman, iki yıldızını bir arada oynatabileceği bir formül arayışında. Bunun bir yolu sistemi değiştirmek.

Taktik konusunda son derece muhafazakar olan 52 yaşındaki çalıştırıcının bunu tercih etmesi zor. Diğer seçenek ise Soldado’yu ileri uçta oynatıp, Janssen’in kanatlarda ya da forvet arkasında görevlendirmek. Aykut Kocaman, hafta içerisinde idmanlarda göstereceği performans sonrası Hollandalı yıldızla ilgili kararını verecek.

Topal, formayı kaptı

Zorlu günleri Sivaspor maçı ile aşan Mehmet Topal, eskiden olduğu gibi 11’in değişilmezleri arasına girmeye kararlı. Tecrübeli oyuncu, hakkındaki sert eleştirilere ve kadro dışı kalacağı yönündeki iddialara rağmen yılmadan çalıştı ve sonunda formayı kaptı. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın deplasmanda oynanacak Antalyaspor maçında da Ozan Tufan’ı yedek bırakarak, orta sahada Josef ile birlikte Topal’ı oynatacağı öğrenildi. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler