Koçu açıkladı! Stephen Curry ne zaman dönüyor?

19.02.2020 - 23:43 | Son Güncellenme: 19.02.2020 - 20:44

NBA ekiplerinden Golden State Warriors'ın iki MVP ödüllü yıldız oyuncusu Stephen Curry'nin sahalara ne zaman döneceği merakla bekleniyor. Peki Stephen Curry iyileşti mi, bu sezon oynayacak mı? Koç Steve Kerr açıkladı.

Son 5 sezona damgasını vurduktan sonra Kevin Durant'in takımdan ayrılması ve yaşadığı sakatlık sorunlarından dolayı bu sezon NBA'in derece anlamında en kötü takımlarından biri hâline dönüşen Golden State Warriors'ta Stephen Curry'nin sağlık durumu, tüm NBA severler tarafından merak ediliyor.

"Güçlenmeye başladı ancak..."

Golden State Warriors Başantrenörü Steve Kerr, Stephen Curry'nin sağlık durumu ve sahalara ne zaman döneceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kerr, "Steph bütün antrenman programlarımıza katılmaya başladı. İyi görünüyor. Maçlar için ne zaman hazır olacağını bilmiyorum. Bu hafta veya gelecek hafta olmayacak ama gayet iyi durumda. Güç kazanıyor, özgüven kazanıyor ve antrenmanların birer parçası oluyor. Tedavisi mümkün olduğu kadar iyi gidiyor." ifadelerini kullandı.

3,5 aydır yok

31 yaşındaki oyuncu, Golden State Warriors'un 1 Kasım 2019 tarihinde Phoenix Suns ile oynadığı mücadelede Aaron Baynes ile girdiği bir pozisyonda elini kırmıştı.

AJANSSPOR - DIŞ BASIN

Senin için hazırladığımız haberler