Koeman’dan şok çıkış: “Bunlar Barcelona’nın futbolcusu değil!”

23.05.2021 - 00:32 | Son Güncellenme: 23.05.2021 - 01:12

La Liga’yı 3. sırada bitirerek büyük hayal kırıklığı yaşayan Barcelona’da teknik direktör Ronald Koeman, Messi’ye rağmen kadrosunun yetersizliğinden şikayet etti.

Koeman’dan şok çıkış: “Bunlar Barcelona’nın futbolcusu değil!”

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Bu sezon beklentilerin uzağında kalan Barcelona’da lig biter bitmez kazan kaynamaya başladı. La Liga’yı 3. sırada tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi’ne de son 16 turunda havlu atan Katalan devinin teknik direktörü Ronald Koeman çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

'Futbolcular Barcelona seviyesinde değil'

Eibar maçının ardından konuşan Hollandalı teknik adam, “Bu oyuncu grubu Barcelona için oynayabilecek seviyede değil. Bu çok açık olarak görünüyor. Yöneticiler de bunu biliyor. Devre arasında 1 tane transfer yapabildik” diyerek hem kulübü hem de futbolcularını suçladı. 

 

'Bu son sezonum olmayacak'

Buna karşılık sözleşmesinin devam ettiğini belirten ünlü teknik adam, “Sanıyorum bu sezon benim için son değil" diyerek görevde kalacağına olan inancını dile getirdi. Kadrosunda dünyanın en iyi futbolcusu olarak kabul gören Lionel Messi’ye sahip olmasına rağmen Koeman’ın yaptığı bu çıkış şaşkınlık yarattı.

Barcelona yönetiminin ve kalitesizlikle suçlanan futbolcuların Hollandalı teknik adama karşı nasıl bir tutum takınacağı merakla bekleniyor. Koeman'ın Barça'sı bu sezon ligdeki 38 maçında 24 galibiyet, 7 beraberlik, 7 yenilgi aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler