Antalyaspor'dan Fredy, Beşiktaş Maçından Sonra Açıklama Yaptı

06.05.2023 - 21:43 | Son Güncellenme: 06.05.2023 - 21:48

Süper Lig'de Antalyaspor, Beşiktaş karşısında 3-1 kaybetti. Maçın ardından açıklama yapan Fredy, görülen kırmızı kart ve hakem kararlarını eleştirdi.

Antalyaspor'dan Fredy, Beşiktaş Maçından Sonra Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Antalyaspor, kendi evinde oynadığı mücadelede 1-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı. Siyah-Beyazlılar sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Fredy'den Mete Kalkavan eleştirisi

Son düdüğün ardından açıklamada bulunan Antalyasporlu futbolcu Fredy, hakem Mete Kalkavan yönetimini eleştirdi.

"Tek maçtan bahsedemeyiz, inişler çıkışlar oldu"

Karşılaşmayı değerlendiren Fredy, "Maça iyi başladık. Aslında tek bir maçtan bahsedemeyiz bugün. Bizim için inişler ve çıkışlar vardı. İlk yarıda Beşiktaş'a baskı kurduğumuz anlar oldu. Bunlardan birinde de golü bulduk" ifadelerini kullandı.

"İkinci yarıyla ilgili konuşmak istemiyorum"

Sözlerini sürdüren Fredy, "Gerçekten oyuna hükmettiğimiz anlar oldu. Ama ikinci yarı aynı olmadı. Çok da fazla ikinci yarıyla ilgili konuşmak istemiyorum. Çünkü çok farklı yerlere gider konu. O yüzden önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu.

"İkinci golü yediğimiz anda bir kişi eksiktik"

Maçın hakemi Mete Kalkavan yönetimi hakkında konuşan Fredy, "Gerçekten ne düşündüğümü söylemek istemiyorum. Ama şunu diyebilirim, ikinci golü yediğimiz anda bir kişi eksiktik. Dolayısıyla Beşiktaş gibi bir takıma karşı bir kişi eksik olduğunuzda kalenizi korumak daha zor oluyor" dedi.

"Değişen bir karardan sonra oyundan ihraç ve yediğimiz gol"

Fredy son olarak, "Değişen bir karardan sonra oyundan ihraç ve sonrasında yediğimiz ikinci gol. 2-1 gerideyken, skor avantajını da rakibe kaptırmışken, 1 kişi de eksikken topun arkasında koştuğunuzda çok da fazla elinizden bir şey gelmiyor" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler