Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy'dan Eto'o ve Serkan Kırıntılı açıklaması

21.06.2018 - 01:50 | Son Güncellenme: 20.06.2018 - 22:50

"Serkan Kırıntılı hakkında herhangi bir transfer teklifi yok. Bu haberler basında çıkan haberler ve remsi teklif yok. Bizim oyuncularımız ve devam etmek istiyoruz."

Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Aksoy'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"İnşallah hayırlı olur Konyaspor'a Rıza Çalımbay. Ortadaki isimler Aykut Kocaman, Rıza Çalımvay ve Okan Buruk. Aykut Kocaman'ın daha önceki Konyaspor'a yaşattığı başarılardan dolayı, Konyaspor'a vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı, şehrin beklentisi ve Fenerbahçe'den ayrılış süreci doğrultusunda Konyaspor ve şehirde beklenti oluştu. Biz de bununla beraber Aykut hocayı değerlendirdik tabii. Ama kendisiyle görüşmelerimizde şu süre içerisinde çalışmayacağını bize iletti."

Rıza Çalımbay ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladık

"Mevcut hocalarla görüşmelerimiz oldu. Bunda da en son dün akşam Rıza Çalımbay ile görüşme sonucunda bir anlaşmaya vardık 1+1 yıllık.
İnşallah Konyaspor'a önümüzdeki yıl başarılı bir sezon olur. Rıza hocayla beraber Aykut Kocaman'ın yaşatmış olduğu başarıları tekrar yaşarız."

Geçen sezon sıkıntılı bir sezon geçirdik

"Geçen sezon Konyaspor sıkntılı bir sezon yaşadı. Mühim olan ligde kalmasıydı. Süper ligde devam etmesi bizim için en büyük sevindirici olay. Konyaspor'u tekrar eski başarılarına yaşatmak. Şehrin ve taraftarımızında kulübe çok büyük sevgisi, daha önceki milli maçlarda da tüm Türkiye gördü bunu. İnşallah bu beklentiyi karşılayacağız. Taraftardan Konyaspor'un çok büyük beklentisi var."

Serkan Kırıntılı'ya transfer teklifi yok

"Serkan Kırıntılı hakkında herhangi bir transfer teklifi yok. Bu haberler basında çıkan haberler ve remsi teklif yok. Bizim oyuncularımız ve devam etmek istiyoruz."

Eto'o da sözleşmeli oyuncumuz

"Eto'o da öyle aynı şekilde. Bizim sözleşmeli oyuncumuz. Her hangi bir karar vermedik, hocamızı bekliyoruz. Hocamız imzaladıktan sonra takım çalışmasına kampa en iyi şekilde gitmek için çalışacağız."

Senin için hazırladığımız haberler