Konyaspor, Alexandru Cicâldău ve Paul Bernardoni'yi Transfer Etti

01.08.2023 - 19:43 | Son Güncellenme: 01.08.2023 - 19:49

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Konyaspor, Galatasaray'dan Alexandru Cicâldău ve Troyes'ten kaleci Paul Bernardoni'yi kadrosuna kattı...

Konyaspor, Alexandru Cicâldău ve Paul Bernardoni'yi Transfer Etti

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden TÜMOSAN Konyaspor, Galatasaray'dan Alexandru Cicâldău ve Troyes'ten Fransız kaleci Paul Bernardoni'yi kadrosuna kattığını duyurdu.

Alexandru Cicâldău, Konyaspor'da

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, Rumen milli futbolcu Alexandru Cicâldău'nun geçici transferi konusunda takımı Galatasaray ile anlaşmaya varmıştır. Orta saha mevkinde görev yapan Cicâldău’ya Tümosan Konyaspor'umuzda başarılar dileriz.

Bernardoni imzayı attı

Kulübümüz, Fransız kaleci Paul Bernardoni ile 2 yıllık anlaşma imzaladı. Fransa'nın Troyes takımının alt yapısında yetişen Bernardoni'ye Tümosan Konyaspor'umuzda başarılar dileriz."

İlgini Çekebilir
Günay Güvenç resmen Galatasaray'da!
Habere Git

Bernardoni'nin forma giydiği takımlar

Futbola Troyes altyapısında başlayan Paul Bernardoni sırasıyla Bordeaux, Clermont, Nimes ve Saint-Étienne gibi takımlarının da formalarını giydi.

İlgini Çekebilir
Batuhan Karadeniz o pası verseydi...
Habere Git

Yeşil-beyazlı takıma kiralık olarak giden Galatasaraylı Alexandru Cicaldau'nun sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor. Geçen sezonu Ittihad Kalba'da kiralık olarak geçiren Rumen yıldız, çıktığı 30 maçta 5 gol ve 7 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler