Konyaspor, Başakşehir maçının ertelenmesi için TFF'ye başvurdu

11.01.2022 - 13:27 | Son Güncellenme: 11.01.2022 - 13:59

İttifak Holding Konyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu'na hafta sonu oynayacakları Medipol Başakşehir maçının ertelenmesi için başvuruda bulundu. İşte detaylar...

Konyaspor, Başakşehir maçının ertelenmesi için TFF'ye başvurdu

İttifak Holding Konyaspor'un, futbolcusu Ahmet Çalık'ın geçirdiği kazada yaşamını yitirmesinin ardından 15 Ocak Cumartesi günü oynanacak olan Medipol Başakşehir maçının ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) müracaat ettiği öğrenildi. 

Geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Konyasporlu Ahmet Çalık için kulüp başkanı Fatih Özgökçen açıklamalarda bulundu. Konuşmakta zorlanan Özgökçen, acılarının çok büyük olduğunu belirtti.

Cenaze için Ankara'ya gideceklerini söyleyen Fatih Özgökçen, "Üzüntülüyüz sonuçta ya. Konuşacak çok da fazla bir şey de yok, halim de yok. Acımız çok büyük. Gencecik çocuk Vefat etti. Ankara'ya cenazeye gideceğiz, Elmadağ'a. Allah taksiratını affetsin. Efendi arkadaşlardan biriydi. Acımız büyük ne söylenebilir ki gencecik çocuktu, trafik kazasında vefat etti" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Son dakika! Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetti
Habere Git

2020-21 sezonunu başında Galatasaray'dan bedelsiz olarak Konyaspor'a transfer olan Ahmet Çalık özellikle bu sezon gösterdiği üstün performans ile dikkat çekiyordu.

Daha önce 8 kez formasını giydiği A Milli Takım'da yeniden forma giymesi beklenen 27 yaşındaki futbolcu yeşil beyazlı formayla 51 kez sahaya çıkarken, 1 gol ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler