Konyaspor yeni hocasını resmen açıkladı

03.11.2023 - 16:59 | Son Güncellenme: 03.11.2023 - 17:52

Son dakika spor haberleri... Konyaspor, anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Hakan Keleş ile resmi sözleşmeyi imzaladığını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Konyaspor yeni hocasını resmen açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden TÜMOSAN Konyaspor, teknik direktörlük görevine getirilen Hakan Keleş'le sözleşme imzaladı.

İşte Konyaspor'un Hakan Keleş açıklaması

Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi.

"MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'ndaki imza töreninde, asbaşkanlarımızdan Mevlüt Karacaoğlu hazır bulundu. Teknik direktörümüz Hakan Keleş, 2023-2024 sezonu sonuna kadar takımımızın başında olacak. Hakan Keleş'e 'hoş geldin' diyor, Konyaspor'umuzda başarılar diliyoruz."

Konyaspor'dan Hakan Keleş'e resmi imza töreni

Konyaspor, Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayırmasının ardından daha önce anlaşmaya vardığı Hakan Keleş ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

Konya Büyükşehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen imza törenine, Konyaspor As Başkanlarından Mevlüt Karacaoğlu katıldı.

Teknik Direktör Hakan Keleş, 2023-2024 sezonu sonuna kadar yeşil-beyazlıların başında olacak.

İlgini Çekebilir
Konyaspor evinde 3 golle turladı
Habere Git

Giresunspor'da 110 maça çıkmıştı

51 yaşındaki teknik adam, son olarak çalıştırdığı Giresunspor’da çıktığı 110 maçta, 44 galibiyet, 25 beraberlik ve 41 mağlubiyet almıştı.

Stanojevic, ocak ayında gelmişti

Konyaspor yönetimi son olarak Sırp ekibi Partizan'ı çalıştıran Aleksandar Stanojevic'le Ocak ayından anlaşmaya varmıştı. Yeşil-beyazlı ekip, Stanojevic ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Aleksandar Stanojevic yönetimindeki Konyaspor, bu sezon Süper Lig'de 9 resmi maça çıktı. Konya temsilcisi bu maçlarda 2 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı.

Senin için hazırladığımız haberler