Konyaspor'da Aleksandar Stanojevic, Adana Demirspor Yenilgisini Değerlendirdi

20.04.2023 - 00:16 | Son Güncellenme: 20.04.2023 - 00:21

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Süper Lig’de Adana Demirspor’a 2-1 mağlup oldukları maça ilişkin basın toplantısında açıklamalarda bulundu

Konyaspor'da Aleksandar Stanojevic, Adana Demirspor Yenilgisini Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 30. haftasında Konyaspor sahasında Adana Demirspor'u konuk etti. Adana Demirspor, 10 kişi kaldığı maçta 6 maçtır kaybetmeyen Konyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşma sonrası Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic açıklamalarda bulundu.

Stanojevic, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok büyük hayal kırıklığına uğradıklarını söyledi.

"Kontra ataklarda özellikle problemlerimiz vardı"

Maçın kırılma anlarının hakem kararlarıyla değiştiğini ifade eden Stanojevic, "Bütün oyuncularım 90 dakika boyunca gayet iyi oynadı. 35'e yakın orta açtık fakat ne yazık ki topu ağlarla buluşturamadık. Yeterince tehlikeli değildik. Tabii ki güçlü bir rakibimiz vardı. Geçişlerde hızlıydılar. Kontra ataklarda özellikle problemlerimiz vardı. Maçta penaltı çok ilginç bir noktaydı. İşte bu kadar." diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Konya'ya Demir yumruk
Habere Git

"Hakemler her noktada hata yapabilirler fakat..."

Stanojevic, hakem performansına ilişkin soruya, "Hakem kararlarıyla ilgili spesifik söyleyebileceğim bir şey yok. Hakemler her noktada hata yapabilirler fakat bugünkü hata benim açımdan normal olarak yorumlanamazdı." cevabını verdi.

Maçta Akintola kızardı

Öte yandan karşılaşmada Adana Demirspor'un gollerini Badau Ndiaye ve Cherif Ndiaye penaltıdan kaydetti. Ev sahibi takımın tek golü M.Emreli'den geldi.

Adana Demirspor'da Akintola 48. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonucun ardından Adana Demirspor puanını 54 yaparken, Konyaspor 39 puanda kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler