Konyaspor'da, Taras Romanczuk girişimleri olumsuz sonuçlandı

30.01.2020 - 03:40 | Son Güncellenme: 30.01.2020 - 03:40

Konyaspor'da, Taras Romanczuk girişimleri olumsuz sonuçlandı

Konyaspor’un transfer gündemi uzun süredir meşgul eden Taras Romanczuk girişimleri olumsuz sonuçlandı. İç transferde de Opanasenko'nun sözleşmesi karşılıklı feshedildi.

 Taras Romanczuk transferi...

Konyaspor’un transfer gündemini uzun süredir meşgul eden Taras Romanczuk girişimleri olumsuz sonuçlandı. Polonyalı orta saha oyuncusunun kulübü Jagiellonia Bialystok’un transfere izin vermediği ve bu nedenle görüşmelerin sona erdiği öğrenildi. Polonya takımının 1. Lig’de sıkıntılı günler geçirdiği, küme düşme korkusu yaşadığı ve bu nedenle Taras Romanczuk’un takımdan ayrılmasına sıcak bakmadıkları ifade edildi. Bu gelişme üzerine Konyaspor transfer komitesi, sürpriz bir gelişme olmaması halinde Taras defterini kapattı. Yeşil-beyazlılar, transferin son gününe kadar bu oyuncunun yerine başka bir futbolcuya kadroya dahil etmek için girişimlerini sürdürecek.

Yevhen Opanasenko ile yollar ayrıldı

Ayrıca yeşil-beyazlılarda iç transferde de ilk ayrılık yaşandı. Temsilcimiz, Ukraynalı oyuncu Yevhen Opanasenko ile yollarını resmen ayırdı. Konyaspor, 2018-2019 sezonu başında transfer ettiği Ukraynalı oyuncu Yevhen Opanasenko’nun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Ukrayna’nın Zorya takımından transfer edilen ancak performansıyla beklentilerin altında kalan Opanasenko, yeşil-beyazlı forma ile geçen sezon 9 lig, 2 de kupa maçına çıktı. Konyaspor’da Fallou Diagne ve Leonard Zuta’nın sözleşmesinin feshi ile ilgili görüşmeler ise sürüyor. (Yeni Meram)

Senin için hazırladığımız haberler