Konyaspor'dan Aykut Kocaman'a servet!

16.11.2018 - 16:31 | Son Güncellenme: 17.11.2018 - 01:19

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, teknik direktörlük görevi için Aykut Kocaman ile prensip anlaşmasına vardı.

Konyaspor'dan Aykut Kocaman'a servet!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'da yeni teknik direktör belli oldu. 

Aykut Kocaman dönemi

Rıza Çalımbay'dan boşalan teknik direktörlük görevine, son olarak Fenerbahçe'yi çalıştıran Aykut Kocaman getirildi. Deneyimli teknik adamın sözleşme süresi ve alacağı yıllık ücret de belli oldu. 

Resmen açıklandı

Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Konyaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu. Konyaspor'dan yapılan açıklama ile yeni teknik direktörün Aykut Kocaman olduğu duyuruldu.

Konyaspor 17 puan topladı

12 haftada 17 puan toplayan Atiker Konyaspor, Süper Lig'de 9.sırada yer alıyor.

Aykut Kocaman yeniden görevde

Konyaspor'un Aykut Kocaman ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenilirken böylelikle yeşil beyazlılarda 3'üncü kez Kocaman dönemi başlamış oldu. İlk kez 2005-2006 sezonunda yeşil-beyazlı takımda görev alan Aykut Kocaman, 2014 - 2015 sezonunda yeniden takımın başına geçti. Kocaman bir sonraki sezon ligi 3'üncü sırada bitirerek yeşil beyazlıların tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'ne gitmesini sağladı. Kocaman, 2016-2017 sezonu sonunda bir ilki daha gerçekleştirerek Atiker Konyaspor'un Türkiye Kupası'nı kazanmasında önemli rol oynadı. 

Kocaman ile ilk sınav Galatasaray

Son maçta Ankaragücü'nü 2-0 geçen Atiker Konyaspor, milli maçlar sebebiyle verilecek aradan sonra 23 Kasım'da deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Aykut Kocaman Konyaspor ile Galatasaray'a karşı mücadele verecek.

Kocaman'ın yardımcıları belli oldu

Öte yandan tekrar Konyaspor’un başına geçecek olan Aykut Kocaman’ın yardımcıları da belli oldu.

Fenerbahçe'den gönderilmişlerdi

Ajansspor.com'un elde ettiği bilgiye göre; Kocaman, Fenerbahçe’den gönderildiği duyurulan Turgay Altay, Alper Aşçı ve kaleci antrenörü Murat Öztürk ile birlikte yeniden çalışacak. (AJANSSPOR)

Aykut Kocaman, Konyaspor'dan ne kadar kazanacak?

53 yaşındaki teknik adamın yıllık 2 milyon euro kazanacağı bildirildi. 

Meşaleli karşılama

Aykut Kocaman'ın pazar günü saat 13:40 uçağıyla Konya'ya hareket edeceği belirtildi.

Ayrıca taraftarların Aykut Kocaman'ı karşılamaya meşalelerle gelmesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler