Konyaspor'dan flaş açıklama: Eto'o çok üzgün!

12.04.2018 - 14:04 | Son Güncellenme: 12.04.2018 - 14:04

Konyaspor'dan flaş açıklama: Eto'o çok üzgün!

Atiker Konyspor Başkan Yardımcısı Celalettin Çakıcı, Antalyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor’dan ayrılarak Konyaspor’un yolunu tutan Samuel Eto’o ile ilgili gündeme gelen eski takım arkadaşlarını aradığı yönündeki iddialar hakkında da konuşan Çakıcı, "Eto'o çok büyük bir karakter. Bunu yapacak bir insan değil. Eto'o şu anda çok üzgün" dedi.

Atiker Konyspor Başkan Yardımcısı Celalettin Çakıcı, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte detaylar...

'Sergen Yalçın'la form tuttuk!'

Sergen Yalçın'la birlikte çıkışa geçtiklerini belirten Celalettin Çakıcı, "Takımımız yaklaşık 4 haftadır Sergen Hoca ile birlikte form tutmaya başladı. Her ne kadar iyi oynasakta bunu skora yansıtamadık. Bu lige her anlamda yakıştığımızı göstermeye çalıştık. Bu formumuzu ligin sonuna kadar taşımak için çalışıyoruz.

Sergen Hoca tercihini yaparken futbol zekasına inandığımız için bir araya geldik. Gerek yaptığı hamleler, gerek oyun zekası olarak bizi yanıltmadı. Zeka olarak üstün bir hoca. Çok güçlü bir ekibi var. Zor bir dönemden geçiyoruz. Aldığımız sonuçlardan sonra önümüzdeki maçlar daha çok önem kazandı" dedi.

'Kongre sürecini beklemeyiz!'

Bu sezonun kendileri adına iyi geçmediğini ifade eden Çakıcı, "Sezon başı iki kupayla lige başladık. Yeni teknik adamla anlaşmamız, hocanın kendine uygun kadro oluşturması ve saha kapatma olayı bu duruma gelmemizde etken oldu. Bu seneyi bitirdikten sonra kongre sürecine bakmadan değerlendirmemizi yapacağız" diye konuştu.

'Eto'o çok üzgün!'

Samuel Eto’o hakkında gündeme gelen Antalyaspor’dan eski takım arkadaşlarını aradığı iddiası hakkında ise Celalettin Çakıcı, "Eto'o'yla bu konuyla ilgili görüştüm. Böyle bir iş içerisinde olmaz. Eto'o çok büyük bir karakter. Fakat bu iddialardan sonra çok üzgün. İki buçuk üç yıl Antalyaspor'a hizmet etti. Ama şu an bizim için elinden geleni yapmaya çalışan bir dünya yıldızı ve önemli bir profesyonel. Bu tür söylemlerin olmaması gerekirdi. Bizler camiaları temsil ediyoruz. Futbolun marka değerini yükseltmeye çalışıyoruz. Pazar günü bir maç oynayacağız. Sahada hakedenin kazanmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Kocaman ve Valbuena sözleri: Sadece gülüyorum!

Birlikte çalışma imkanı bulduğu Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman hakkında gündeme gelen; 'Yıldız futbolcuyu sevmez' söylemiyle ilgili olarak ise Çakıcı, "Aykut Hoca yıldız isme takılacak bir insan değil. 'Valbuena'yı sevmiyor' sözlerine ise sadece gülüyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler