Konyaspor’dan son dakika Serkan Kırıntılı açıklaması! Galatasaray’a transfer olacak mı?

04.06.2018 - 22:41 | Son Güncellenme: 05.06.2018 - 01:41

Konyaspor’dan son dakika Serkan Kırıntılı açıklaması! Galatasaray’a transfer olacak mı?

Spor Toto Süper Lig’de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, transfer çalışmalarını da hızlandırdı.

Galatasaray, Serkan Kırıntılı ile anlaştı iddiası

Sarı-kırmızılıların, Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor forması giyen Serkan Kırıntılı ile anlaştığı iddia edildi.

Baydar: Serkan için gelen resmi bir teklif yok

Radyospor programcısı Salim Manav’a konuşan Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Serkan Kırıntılı şu anda Moskova’da Milli takım kampında. Serkan bizim için çok değerli bir futbolcu ve sözleşmesi devam ediyor. Serkan için Galatasaray ve başka takımlardan bize gelen sözlü ya da yazılı bir teklif yok. Serkan Kırıntılı gibi bir futbolcumuzu kaybetmek istemeyiz. Serkan için bir bonservis miktarı biçemeyiz. Serkan bizim için çok farklı” ifadelerini kullandı.

Konyaspor'dan açıklama geldi

Bu iddialara Atiker Konyaspor Kulübü'nden yanıt gecikmedi. Konyaspor, Serkan Kırıntılı'nın Galatasaray'a transfer olacağı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. 

Ankaragücü ile çıkış yaptı

Futbol kariyerine  Adanaspor’da başlayan Serkan Kırıntılı, 6 sezon Ankaragücü’nde forma giydi ve başarılı performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Fenerbahçe kapıları ardına kadar açıldı

Ankaragücü’ndeki etkili performansı Serkan Kırıntılı’ya Fenerbahçe kapıları açtı. Başarılı eldiven, 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe’ye transfer oldu ve sarı-lacivertlilerde 3 sezon görev aldı.

Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlandı

Fenerbahçe’de bir kez Türkiye Kupası kaldıran Serkan Kırıntılı, sarı-lacivertlilerde 1.kaleci olamadı ve daha fazla forma giyebileceği bir takım olan Çaykur Rizespor’un yolunu tuttu. Kırıntılı, 2013-2014 sezonunda Karadeniz ekibiyle anlaştı.

Serkan Kırıntılı, Konyaspor ile yeni bir sayfa açtı

Çaykur Rizespor’da 2 sezon geçiren 33 yaşındaki kaleci, 2015-2016 sezonunda ise o dönemki adıyla Torku Konyaspor’a geçti ve kariyeri adına yeni bir sayfa açtı.

Teknik adamların vazgeçilmezi: Serkan Kırıntılı

Şimdiki adıyla Atiker Konyaspor’da toplam 3 sezonu geride bırakan milli eldiven, 2017-2018 sezonunda toplam 42 maçta görev yaptı. 3780 dakika sahada kalan Kırıntılı, takımının vazgeçilmezlerinden biri oldu.

İran maçıyla milli takım günleri...

Mircea Lucescu'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın formasını ilk kez İran karşısında giyen Serkan Kırıntılı, Tunus ile oynanan maçta da ay-yıldızlıların kalesini korudu. 

Lucescu'ya teşekkür

Maç sonrası açıklamalar yapan Kırıntılı, duyduğu heyecanı ise şu sözlerle dile getirdi;

“A Milli formayı ilk kez giymek çok büyük bir gurur, büyük bir onur. Uzun zamandır beklediğim bir andı. Elimden geldiği kadar iyi oynamaya çalıştım. Takımıma katkı sağlayabildiysem ne mutlu bana… İran takımı Dünya Kupası'na gidecek. Elemelerde yenilmemişler, iyi bir takım. Volkan'ın sakatlığında hocamız bana formayı verdi. Hocamıza bana bu şansı verdiği için teşekkür ederim. Ufak tefek hatalar oldu ancak onlar da görmezden gelinsin”

Galatasaray iyi bir alternatif peşinde

Serkan Kırıntılı, Galatasaray'a transfer olması durumunda Fernando Muslera'nın yedeği olacak. Son dönemlerde yedek kaleci konusunda sıkıntılar yaşayan Galatasaray'ın, Muslera'nın iyi bir alternatifi olarak Serkan'ı gördüğü son dönemlerde yüksek sesle dile getirilmişti. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler