Konyaspor, Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ile Sözleşme İmzaladı

17.01.2023 - 15:09 | Son Güncellenme: 17.01.2023 - 15:28

İlhan Palut ile yollarını ayıran Konyaspor, yeni teknik direktörünü buldu. Süper Lig ekibi, Aleksandar Stanojevic ile sözleşme imzaladı. İşte detaylar.

Konyaspor, Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ile Sözleşme İmzaladı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, İlhan Palut'u teknik direktörlük koltuğundan aldı. Kan değişimine giden Yeşil-Beyazlılar, yeni çalıştırıcısı ile anlaşma sağladı.

Konyaspor'un yeni hocası Stanojevic

İlhan Palut ile yol ayrılığına giden Konyaspor'un yeni teknik direktörü, Sırp hoca Aleksandar Stanojevic oldu. Kulüp, Stanojevic ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Resmi açıklama kısa süre içinde kulüp yönetimi tarafından yapılacak.

"Hiç beklemiyordum"

Konya temsilcisinden ayrılan İlhan Palut, bu ayrılığı beklemediğini ifade etti. Açıklamada bulunan teknik adam, "Bir kan değişikliğinin iyi olacağını düşünüyoruz deyip teşekkür ettiler bana. Sadece bu, başka da bir şey olmadı. Açıkçası hiç beklemiyordum" dedi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Konyaspor'un görüştüğü teknik direktör belli oldu! Anlaşma...
Habere Git

"Hepimiz şoke olduk"

Sözlerine devam eden Palut, "Daha iyi sonuçlar bekliyorduk, ama olayın buraya geleceğini hiç beklemiyorduk. Öncesinde böyle bir şey yoktu. Hepimiz şoke olduk. Ama Konyaspor için hayırlısı olsun. Bununla ilgili ayrıca bir açıklama yapacağım. Çünkü fesih belgesini aldıktan sonra bir açıklama yapacağım" ifadelerini kullandı.

Aleksandar Stanojevic'in kariyeri

28 Ekim 1973 doğumlu teknik adam Aleksandar Stanojevic, kariyerine FK Srem'de başladı. Partizan'da yardımcı antrenörlük yapan Stanojevic, Sırbistan Milli Takımı'nda yardımcı, Sırbistan U-19'da ise teknik direktörlük görevlerinde yer aldı. 2009/10 sezonunda Partizan'ın başına geçen Sırp çalıştırıcı, DL Aerbin, BJ Guoan, Maccabi Haifa, BJ Enterprises, PAOK, Al-Qadsiah FC, BJ Renhe gibi takımlarda teknik direktörlük yaptı.

En son Partizan'ı çalıştırdı

49 yaşındaki antrenör, son olarak Partizan'ın başında bulundu. 2020/21 sezonunda göreve gelen Stanojevic 2021/22 sezonu sonunda takımdan ayrıldı. Partizan'da 97 resmi müsabakaya çıkan tecrübeli hoca, 75 galibiyet, 10 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Galatasaray'ın 6 milyon Euro'luk yıldızı Anadolu yakasına transfer oluyor
Habere Git

Konyaspor'un Süper Lig performansı

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de 18 karşılaşmaya çıktı. 6 galibiyet elde eden Yeşil-Beyazlılar, 9 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. 27 puan toplayan Konyaspor, ligin 7. sırasında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler