Fenerbahçe'de maç sonu İsmail Yüksek'ten sahadan sedyeyle çıktı

08.03.2024 - 09:25 | Son Güncellenme: 08.03.2024 - 09:36

UEFA Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise'ı 3-0 mağlup eden Fenerbahçe'de maçın bitiş düdüğüyle kendini yere bırakanİsmail Yüksek, sahadan sedyeyle çıkarıldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de maç sonu İsmail Yüksek'ten sahadan sedyeyle çıktı

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Union Saint-Gilloise'yi 3-0 mağlup ederek rövanş öncesi büyük bir avantaj elde eden Fenerbahçe'de, maç sonu İsmail Yüksek sedyeyle sahadan çıkarıldı.

İsmail Yüksek bir ilki başardı

Maçta 5 top kapma, 14 ikili mücadele ve 10 sahipsiz top kazanma başarısı sağlayarak, bu sezon bir Konferans Ligi karşılaşmasında bu sayılara ulaşan ilk futbolcu olan Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki milli futbolcusu İsmail Yüksek, sarı lacivertlileri korkuttu.

Sedyeyle sahadan çıkarıldı

Maçın esnasında sakatlık yaşayan fakat takımını yalnız bırakmamak için mücadeleye devam eden İsmail Yüksek, hakemin son düdüğünün ardından kendini yere bıraktı. Sağlık görevlilerin getirdiği sedyeyle sahayı terk eden İsmail Yüksek'in durumu yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.

İsmail Kartal'dan açıklama

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maçın ardından yaptığı açıklamada "İsmail Yüksek'in çok önemli bir şeyi olduğunu sanmıyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler