KPSS Lisans 2020 cevap anahtarı belli oldu mu? Soruları ve cevapları ...

06.09.2020 - 21:11 | Son Güncellenme: 06.09.2020 - 21:16

KPSS cevap anahtarı ile ilgili detaylar haberimizde. KPSS Lisans sınavının gerçekleşmesinin ardından gözler sorular ve cevaplarına çevrildi. KPSS genel yetenek-genel kültür ve eğitim bilimleri oturumları 6 Eylül'de gerçekleştirildi. Adaylar ise, KPSS cevap anahtarı ne zaman açıklanacak, KPSS 2020 lisans soruları ve cevapları araştırmalarına başladı. İşte detaylar...

KPSS Lisans 2020 cevap anahtarı belli oldu mu? Soruları ve cevapları ...

KPSS genel yetenek-genel kültür ve eğitim bilimleri oturumları 6 Eylül'de gerçekleştirildi. Bunun üzerine sınava giren adaylar, KPSS cevap anahtarı ne zaman açıklanacak, KPSS 2020 lisans soruları ve cevapları açıklandı mı araştırmalarına başladı. İşte gelişmeler...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (2020- KPSS) Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu bugün yapıldı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 81 il merkezi ve KKTC Lefkoşa dahil 95 sınav merkezinde yapılan sınavın Genel Kültür-Genel Yetenek'ten oluşan sabah oturumunda adaylara 120 soru yöneltildi.

KPSS cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?

KPSS soruları ve cevaplarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili bir duyuru henüz mevcut değil. KPSS sonuçları ise, ÖSYM tarafından 22 Ekim'de açıklanacak. Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebilecek.

Senin için hazırladığımız haberler