Manchester United Cristiano Ronaldo'nun Yerine Transfer Yapıyor

15.11.2022 - 23:11 | Son Güncellenme: 15.11.2022 - 23:32

Premier Lig devi Manchester United, yaptığı açıklamayla krize yol açan Cristiano Ronaldo ile yollarını ayırıp, yıldız transferi yapacak. İşte bonservis bedeli...

Manchester United Cristiano Ronaldo'nun Yerine Transfer Yapıyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Premier Lig'de yeni sezona iyi bir başlangıç yapamayan, fakat ilerleyen haftalarda toparlanan Manchester United'ta Cristiano Ronaldo krizi patlak verdi. Dünya yıldızı, Talk TV'ye yaptığı açıklamalarla Kırmızı Şeytanlar'da deprem etkisi yarattı. İngiliz kulüp, bu krizin önüne geçmek isterken, transfer planlaması da belli oldu.

Ronaldo ile yollar ayrılacak

Mirror'ın haberine göre Manchester United, Cristiano Ronaldo ile yollarını ayıracak. 37 yaşındaki yıldız futbolcunun yaptığı açıklamalar kulüp yönetimini rahatsız ederken, Ronaldo'nun menajeri de takım arayışlarına girdi.

Mbappe, Ronaldo'nun yerini alacak

Manchester United, dünyaca ünlü yıldızının yerine geçireceği süperstarı seçti. Kırmızı Şeytanlar, Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılmasıyla rotasını Fransa'ya çevirecek. Yaz transfer döneminde ağırlıklı olarak adı Real Madrid ile anılan fakat imzaladığı sözleşme ile birçok hakkı da eline alarak Paris Saint Germain'de kalan Mbappe'ye teklif götürülecek.

Gözden çıkarılan bonservis ücreti belli oldu

İngiliz basınından Mirror, Manchester United'ın Kylian Mbappe için Ligue 1 devi Paris Saint Germain'e ödemeye hazır olduğu bonservis ücretini yazdı. Haberde İngilizler'in 150 milyon sterlin ödeyebilecek güce sahip olduğu belirtildi.

Ronaldo ile aynı maaş

Manchester United Kylian Mbappe'ye, takımdan göndereceği Cristiano Ronaldo ile aynı maaşı teklif edecek. Haftalık 500 bin sterlin vermeye hazır olan kulüp, performansa bağlı birçok bonusu da sözleşmeye ekleyecek.

İlgini Çekebilir
Cristiano'ya saygısızlık yaptı! Milli takımdan gönderilebilir...
Habere Git

2022 FIFA Dünya Kupası için Fransa Milli Takımı ile Katar'a giden Kylian Mbappe, bu sezon Paris Saint Germain forması ile çıktığı 20 karşılaşmada 19 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 23 yaşındaki santrfor, takım arkadaşlarına ise 5 kez gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler