Kruse: “Ders çıkaracağız”

04.02.2020 - 12:19 | Son Güncellenme: 04.02.2020 - 09:19

Fenerbahçe’nin Alman yıldızı Max Kruse, Trabzonspor maçı ile ilgili olarak “Çok iyi oynadığımız bir maç. Bazen yenilgilerden büyük dersler çıkartırsınız. Bu mağlubiyeti telafi edeceğiz” dedi.

Son haftalarda gösterdiği performansla Sarı-Lacivertli taraftarların beğenisini kazanan Max Kruse, Trabzonspor maçını da boş geçmedi.

Bordo-Mavililere karşı alınan 2-1’lik mağlubiyeti değerlendiren 31 yaşındaki deneyimli oyuncu, şöyle konuştu:

“Ligin en zorlu deplasmanlarından birinde çok iyi bir futbol sergiledik. Hedefe kilitlenen her takımın başına gelebilecek bir yenilgi aldık. Bazı maçlar vardır, kaybetseniz de büyük dersler çıkarırsınız. Bu maç da onlardan biriydi. Bu mağlubiyete takılmadan, önümüze bakmalıyız. Ligde oynanacak çok karşılaşma var. Aldığımız bu yenilgiyi rahatlıkla telafi edebiliriz. Kupada Kırklareli’ni yenip, ligde Alanya engelini de aşarak yeniden havaya girebiliriz”

‘Karşılama inanılmazdı’

Başarılı futbolcu, Trabzon dönüşünde taraftarların kendilerini karşılamasına da ayrı bir parantez açarak, “Onların bize olan güveni ve desteği inanılmaz. Kolay kolay görülmeyecek bir durum. Yaptıkları karşılama, tüm takıma moral verdi ve motive etti” yorumunu yaptı. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler