"Kruse konusu FIFA'ya gidecek ardından konu CAS'a gelecektir"

19.06.2020 - 17:23 | Son Güncellenme: 19.06.2020 - 17:23

CAS Hakemi Emin Özkurt, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Adı Fenerbahçe ile anılan Rebrov'un çalıştırdığı Ferençvaroş takımının avukatı olan Özkurt, "Rebrov'un menajerini tanımıyorum. Ferençvaroş çok iyi bir hava yakalamış durumda. Bu havayı bozacak gerçek dışı beyanlar hakkında yasal işlem başlayacak. Rebrov'un gitme düşüncesi olduğunu düşünmüyorum. Ferençvaroş, teknik direktör Rebrov'la iyi bir ilişki sürdürüyorlar. Bu noktada hedeflerinden sapmaları yok. Ferençvaroş'un teknik direktör Rebrov'la 30 Haziran 2023 tarihine kadar sözleşmesi var. Rebrov bunu onaylamış durumda" dedi.

"Max Kruse olayı FIFA'ya gidecektir"

Sözleşmesini tek taraflı fesheden Alman yıldız Max Kruse konusunda değerlendirme yapamayacağını ifade eden CAS Hakemi Özkurt, "Max Kruse olayında bir yorum yapamam. Spor yargısına intikal eden meseleler hakkında yorum yapamam. Taraflar haklarını arayacaktır. Muhtemelen önce FIFA'ya gidecek ardından konu CAS'a gelecektir" ifadelerini kullandı.

"UEFA kulüplere kolaylık sağlıyor"

Emin Özkurt son olarak UEFA'nın kulüplere kolaylık sağladığını vurgulayarak, "UEFA Yürütme Kurulu, gelecek sezonun transfer dönemini bütün federasyonların aynı günde bitirilmesini istedi. Bu tarih de 5 Ekim 2020. UEFA kulüplere kolaylık sağlıyor" şeklinde konuştu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler