Kruse ve Karius, 'Kurtlar'a yem oldu!

08.05.2021 - 18:53 | Son Güncellenme: 08.05.2021 - 18:56

Wolfsburg, Almanya Ligi'nin 32. haftasında evinde Union Berlin'i 3-0 yendi. Maçta Kruse ve Karius oynadı mı? İşte maçla ilgili detaylar...

Kruse ve Karius, 'Kurtlar'a yem oldu!

AJANSSPOR-HABER 

Almanya Ligi (Bundesliga) 32. hafta maçında Wolfsburg ile Union Berlin takımları karşı karşıya geldi. Wolfswagen Arena Stadı'nda oynanan maçta kazanan 3-0'lık skorla Wolfsburg oldu.

Wolfsburg'un gollerini Brekalo kaydetti

Karşılaşmada Wolfsburg'a galibiyeti getiren golleri 12, 63 ve 89. dakikada Brekalo kaydetti. 22 yaşındaki Hırvat orta saha oyuncusu, bu sezon 7 gol 3 asiste ulaştı. Brekalo, bu sezon ilk kez hat-trick yapmış oldu. Atılan goller de sakat futbolcular Bialek ile William'a armağan edildi.

Kruse ve Karius üzüldü

Daha önce Fenerbahçe forması giyen ve Union Berlin'de kariyerine devam eden Max Kruse, eski takımı Wolfsburg'a karşı yedeklerde başlayıp son 22 dakika süre aldı. Kruse, bu maça kadar 10 gol 5 asist üretmişti. Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ise yedeklerde yer aldı ve forma şansı bulamadı.

İki takımın ligdeki durumu

Bu sonucun ardından Wolfsburg 57 puanla 3. sırada yer alırken, Union Berlin ise 46 puanla 8. sırada kaldı. Wolfsburg bir sonraki maçında Leipzig ile deplasmanda karşılaşacak. Union Berlin de Leverkusen'e konuk olacak. 

Senin için hazırladığımız haberler