Kubilay Aka kimdir? Çukur'dan ayrıldı mı?

26.04.2020 - 23:13 | Son Güncellenme: 26.04.2020 - 23:18

Kubilay Aka kimdir, Çukur'dan ayrıldı mı, Love 101 oyuncu kadrosu Kubilay Aka kimdir, kaç yaşında, nereli, sosyal medya hesabı, instagram hesabı, Aşk101 dizisini izle, oyuncuları kim, oyuncu kadrosu, yönetmeni kim, yapımcısı kim, nerede çekiliyor, ne zaman çekildi, sosyal mesafe uymuyorlar mı, Kubilay Aka sevgilisi var mı, adı ne, kaç yaşında, mesleği ne, nerede okudu, okuduğu okul, çekilen okul neresi, hangi semtte çekiyor, ücretsiz izle, full sezon izle, Netflix ücretsiz izle, Türk dizileri...

Kubilay Aka kimdir? Çukur'dan ayrıldı mı?

Son günlerde Netflix'te yayına başlayan ve izlenme rekorları kıran yeni dizi Aşk 101 hakkında izleyiciler araştırma yapmaya başladı. Dizinin yakışıklı oyuncularından biri olan Kubilay Aka hakkında araştırma yapan izleyiciler kim olduğunu ve daha önce oynadığı dizileri de araştırmaya başladı.

Dizinin yakışıklı oyuncusu Kubilay Aka kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Aşk 101 dizisinin yakışıklı oyuncusu Kubilay Aka hakkında tüm detaylar;

12 Nisan 1995 yılında İstanbul’da doğan Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi mezunudur. Muğla’da özel bir havalimanı şirketinde çalışırken tesadüfen keşfedilen ve Vatanım Sensin dizisinin deneme çekimlerine çağırılan Kubilay Aka, dizide Ali Kemal karakterine hayat vererek ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir.

Show Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandırmaktadır. Kubilay Aka, 1.83 metre boyunda, 77 kilo ve Koç burcudur.

Rol aldığı diziler ve filmler:

2017 – 2019 – Çukur (Celasun) 
2016-2017 – Vatanım Sensin (Ali Kemal) 

Senin için hazırladığımız haberler