"Kulüp başkanı benimle yatmak istedi"

06.07.2020 - 13:21 | Son Güncellenme: 06.07.2020 - 13:24

"Kulüp başkanı benimle yatmak istedi"

Galatasaray ve Beşiktaş'ta oynayan Sırp basketbolcu, siyah beyazlı takımdan ayrıldıktan sonra Yunanistan'da forma giydiği dönemde bir kulüp başkanından tek gecelik ilişki teklifi aldığını açıkladı.

"3 ay boyunca maaşımı vermediler"

Basketbolu bıraktıktan sonra Instagram’da butik mağaza açıp ticaret hayatına açılan Dabovic ülke basınına yaptığı açıklamada, "Kulüp başkanı benimle yatmak istedi. O dönemde ayda 20 bin euro maaş alıyordum. Teklifi kabul etmediğim günden sonra 3 ay boyunca maaşımı vermediler ve sonrasında sözleşmemi feshedip beni kovdular" ifadelerini kullandı.

Independent Türkçe'de alınan habere göre; hayatını anlatan bir kitap yazdığını söyleyen Dabovic, "Bana bir gece için büyük para teklif ettiler. Ne kadar olduğu önemli değil. Bacaklarımı para için açmadım. Çünkü her zaman başka bir yol vardır. Şu anda huzurluyum, mutluyum ve gururluyum" şeklinde konuştu.

Dabovic, kulüp ismi ve kendisine teklif yapan başkanın ismini vermese de Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra Yunan ekibi Palaio Faliro B.C.’ye imza attı ve burada sadece 5 maçta forma giydi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler