Kulüpler Birliği, Abdurrahman Arıcı'nın görevden alınmasını istedi!

25.12.2021 - 14:37 | Son Güncellenme: 25.12.2021 - 14:47

Kulüpler Birliği, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı'nın görevden alınmasını istedi. Detaylar haberimizde...

Kulüpler Birliği, Abdurrahman Arıcı'nın görevden alınmasını istedi!

AJANSSPOR HABER- 

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı (TFFHGD) ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı’nın ablası Ayşe Basık’ın üzerine iddia bayi iddia edildi.

Kulüpler Birliği görevden alınmasını istedi

Abdurrahman Arıcı'nın ablası Ayşe Basık hakkında gündeme gelen flaş iddianın ardından Kulüpler Birliği'nden hamle geldi. Kulüpler Birliği dünkü toplantısında Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı'nın görevden alınmasını istedi.

Ağaoğlu'ndan Arıcı ile ilgili açıklama: Doğruluk payı varsa...

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Ağaoğlu, dünkü toplantının ardından Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı ile ilgili olarak şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kulüpler Birliği olarak bu konunun takipçisi olacağız ve bu doğrultuda federasyonumuzun atacağı adım, alacağı önlemlerin ne olacağı konusunda federasyon başkanımızla bir görüşme yapacağız. Çünkü gerçekten bu iddialarda doğruluk payı varsa ülke futboluna her boyutta zarar verecek iddialardır bunlar. Bu iddialarda doğruluk payı yoksa da bunun kamu vicdanını tatmin edecek şekilde bir açıklamayla gündemden düşürülmesi bizim talebimiz olacaktır."

Senin için hazırladığımız haberler