Kulüplerden Başakşehir kararı

05.03.2020 - 19:03 | Son Güncellenme: 05.03.2020 - 19:03

Kulüpler Birliği ve Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, toplantının ardından açıklamalar yaptı. Sepil, tüm başkanların katıldığı toplantıda alınan Başakşehir kararını da kamuoyuyla paylaştı.

Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunan Sepil, "Tüm kulüpler birlik beraberliğimizi göstermek adına Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'nde 12 Mart'ta oynayacağı Kopenhag maçına gitme kararı aldık." dedi.

Mehmet Sepil, "Kulüp başkanlarının tamamı katıldı. Faydalı bir toplantı oldu. Dışarıdan manzara atışmalı oluyor, ama içeride bir kamera olsa, esprili bir şekilde konuşuyoruz, daha iyi bir Türk futbolu için tartıştık. Türkiye Kupası'nı daha iyi bir hale nasıl getiririz diye federasyonla konuşma kararı aldık." ifadesini kullandı.

Göksel Gümüşdağ: "Hepimiz birimiz için."

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise şöyle konuştu: "12 Mart'ta oynayacağımız Kopenhag maçını, hangi takımın taraftarı olursa olsun, istediği formayla, Başakşehir Stadı'nda ağırlamaya hazırız. İstediği formayı giyebilir. Sporting maçında çok misafirimiz vardı, bundan mutluluk duyarız. Ellerinde Türk bayrakları ve üstünde bizim dağıtacağımız 'hepimiz birimiz için' yazılı tişörtler olacak. Bu süreç bize ayrı bir misyon yükledi. Avrupa'da biriz, zor günlerde kenetlendiğimizi görmek için tüm kulüp başkanlarını davet ettim. Katılacaklarını söylediler." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler