Ali Koç'un Fenerbahçe'ye Bağışladığı Toplam Para Ne Kadar?

04.06.2022 - 15:08 | Son Güncellenme: 04.06.2022 - 15:39

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, kulübe borç olarak değil, karşılıksız olarak para verdiğini söyledi. Peki Ali Koç'un Fenerbahçe'ye bağışladığı para ne kadar?

Ali Koç'un Fenerbahçe'ye Bağışladığı Toplam Para Ne Kadar?

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de olağan mali genel kurul toplantısı yapıldı. Genel kurulda bir araya gelen Sarı-Lacivertli camiada Başkan Ali Koç'un kulübe verdiği paralar gündeme geldi. Ali Koç, bu konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Mali genel kurul toplantısında bir üye, Başkan Ali Koç'un kulübe verdiği paraların defterlerde yazdığını gündeme getirirken, bu paraların borç olarak mı verildiğini sordu. Görev süresinin bitmesi ile verdiği paraları geri isteyip, istemeyeceği, Fenerbahçe'nin bu paraları nasıl ödeyeceği konusunda bir soru yönelten üyeye Ali Koç cevap verdi.

"Benim kulüpten bir kuruş alacağım yoktur"

Ali Koç, "Her şeyimizi sorgulayın, başarısızlığımıza istediğinizi söyleyin. Ama finansal konuda ben ve arkadaşlarımızın çabalarına saygı göstermezseniz ters düşeriz. Kulüpte hangi denge vardı? Hangi rakamlara göre alınan bir denge vardı? Birkaç üyemiz, 'Başkanımızın alacağı ne olacak?' diyor. Benim bir kuruş alacağım yoktur kulüpten." dedi.

"Bunları konuşmaktan utanıyorum"

Bu konuyu konuşurken utandığını vurgulayan Ali Koç, "Lütfen bunu bir daha gündeme getirmeyin. Bir gün 'Kulübün, bana şu kadar borcu var' dersem, beni ihraç edin. Bunları konuşmaktan utanıyorum. Pandemi ortaya çıktı, kur deli gibi arttı, sorumsuz TFF her sene beIN Sports'a indirim yaptı ama hapse biz gireceğiz. Ne güzel dünya!" ifadelerini kullandı.

Ali Koç'un Fenerbahçe'ye bağışladığı para ne kadar?

Ali Koç'un, Fenerbahçe olağan mali genel kurul toplantısında yaptığı açıklamanın ardından, Koç'un kulübe bağışladığı toplam para miktarı merak konusu oldu. Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Metin Sipahioğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Başkan Ali Koç'un Sarı-Lacivertli kulübe 4 yılda toplam yaklaşık 150 milyon Euro bağışladığını kaydetti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin borcu TL olarak arttı, Euro olarak azaldı!
Habere Git
  • 50 milyon Euro hibe
  • Şirketlerden 60 milyon Euro'ya varan sponsorluklar
  • 500 milyon TL (30 milyon Euro) kişisel borcun silinmesi
Senin için hazırladığımız haberler