Kupa maçları Fenerbahçe'ye yaramadı!

17.12.2020 - 08:22 | Son Güncellenme: 17.12.2020 - 08:33

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda da Karacabey Belediye karşısında tur atlamayı başardı. Fenerbahçe'de bazı isimler, kupada ya sakatlandı ya da cezalı duruma düştü. İşte Fenerbahçe'de kupa maçında etkilenenler...

Kupa maçları Fenerbahçe'ye yaramadı!

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Ziraat Türkiye Kupası maçları Fenerbahçe’ye şanssızlık getirdi. Sarı-lacivertliler önce Mbwana Samatta şimdi de Altay Bayındır’ı kaybetti. İlk yarı sonunda sakatlık nedeniyle oyundan çıkarılan Jose Sosa'nın durumu kontrollerin ardından belli olacak. Ayrıntılar haberimizde...

Samatta, Gaziantep FK maçında oynayacak mı?

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında 24 Kasım'da oynanan karşılaşmada Sivas Belediyespor’u 4-0 ile geçen Fenerbahçe’de ayağına darbe alan Mbwana Samatta’nın sol diz iç yan bağında esneme ve eklem kapsülünde zorlanma tespit edildi. Tanzanyalı golcü oyuncunun tedavisi devam ediyor. Samatta'nın bu hafta sonu oynanacak Gaziantep FK maçından sonraki Başakşehir karşılaşmasının 21 kişilik kadrosunda yer alması bekleniyor.

FENERBAHÇE'NİN KALESİNDEKİ BÜYÜK EKSİKLİK HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Altay Bayındır kırmızı kart gördü

5. turda ise Fenerbahçe Karacabey Belediyespor’u 1-0 yenerek adını Son 16'ya yazdırdı. Kupada tur atlamaktan çok 28. dakikada Altay Bayındır’ın kırmızı kart görmesi üzüntü yarattı. Süper Lig’de deplasmanda oynanacak Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmasında 22 yaşındaki kaleci görev alamayacak.

Önce Sosa, sonra Ozan Tufan

Sosa'nın durumu nasıl?

Bir süre kendini deneyen tecrübeli oyuncu maça devam etti. Adalesinde sertleşme olduğu gerekçesiyle oyundan alınan Sosa'nın durumu yapılacak tetkiklerin ardından belli olacak.

Senin için hazırladığımız haberler