"Kuyt Fenerbahçe'ye gitmek istiyor."

05.05.2020 - 13:29 | Son Güncellenme: 05.05.2020 - 13:29

"Kuyt Fenerbahçe'ye gitmek istiyor."

Feyenoord Teknik Direktörü Dick Advocaat, gelecek sezondan itibaren Feyenoord U21 Takımı'nı çalıştıracak olan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Dirk Kuyt hakkında konuştu.  

Hollanda basınına konuşan Advocaat; Kuyt hakkında, "Dirk tüm alanlarda harika bir kariyere sahip. Türkiye'ye gelince, insanlar hala onu selamlıyor. Orada çok şey ifade ediyordu." dedi.

72 yaşındaki teknik adam, Kuyt'un Fenerbahçe ve Liverpool'da teknik direktörlük yapmak istediğini söyleyerek, “Dirk şimdi ufkunu genişletmek istiyor, anlıyorum. Fenerbahçe'ye, Liverpool'a gitmek istiyor ve bu Feyenoord'un dışındaki şeyleri görmek için ideal bir fırsat. Bence, eğer böyle bir şeye gücünüz yetiyorsa, bu iyi bir seçimdir." ifadesini kullandı.

Kuyt'ın Feyenoord A Takımı'nda görev almayacağının altını çizen Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü, "Kuyt bu yıl Feyenoord'da A takımın teknik heyet kadrosunda olmayacak. Hayır, Dirk'ü eğitmeyeceğim. Onu'nu tabii ki her zaman bekleriz, antrenmanlarımızı izlemeye her zaman gelebilir." diye görüş bildirdi.

 

Feyenoord U21 takımını çalıştıracak olan Kuyt, daha önce iki sezon U19 takımında görev yapmıştı.

Hollandalı eski futbolcu, 2012-15 yılları arasında formasını giydiği Fenerbahçe'de 130 maça çıkarken; 37 gol 28 asistlik katkı verdi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılama

Senin için hazırladığımız haberler