Kuyt ile ilgili sürpriz iddia! Takımın başına mı geçiyor?

22.01.2019 - 13:55 | Son Güncellenme: 22.01.2019 - 11:10

Son üç lig maçından sadece bir puan çıkarabilen Feyenoord'da teknik direktör Giovani van Bronckhorst'un görevine son verilip yerine Dirk Kuyt'ın getirileceği iddia edildi. Ancak eski Fenerbahçeli, De Telegraaf gazetesindeki köşe yazısında iddialara açıklık getirdi.

Feyenoord aldığı kötü sonuçlarla zirveden uzaklaştı!

Fortuna Sittard'a 2-0, PEC Zwolle'ye 3-2 kaybeden ve ADO Den Haag ile 2-2 berabere kalan Feyenoord'da tehlike çanları teknik direktör Van Bronckhorst için çalıyor. Rotterdam ekibi, lider PSV'nin tam 13 puan gerisine düşerek şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

Kuyt, Feyenoord'un başına geçecek mi?

Kuyt ise Van Bronckhorst'un yerine göreve getirileceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Teknik direktörlüğe başlamadan önce deneyim kazanmak istediği belirten Kuyt, "Bu geçmişimle insanların beni A takım teknik direktörlüğü için yazmaları garip. Ki zaten halihazırda takımın başında bir teknik direktör var" ifadelerini kullandı.

Teknik direktörlüğü ne zaman düşünmeye başlayacak?

Şu anda Feyenoord U19 takımında görev aldığını söyleyen Hollandalı, "Burada kendi ayaklarımın üzerinde duruyor olmak güzel. Co Adriaanse gibi de bir mentörüm var. Hala önümde uzun bir yolum var. Gittiğim antrenörlük kursu önümüzdeki sezon da devam edecek. Belki ondan sonra başka şeyler düşünürüm" dedi.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler