La casa de papel'in Helsinki'si Euroleague kutlamalarında!

31.05.2021 - 00:04 | Son Güncellenme: 31.05.2021 - 00:16

İspanyol yapımı La casa de papel dizisinde Helsinki karakterine hayat veren Darko Peric, Euroleague kutlamalarında Micic'in yanındaydı. İşte detaylar...

La casa de papel'in Helsinki'si Euroleague kutlamalarında!

AJANSSPOR - HABER

 

Euroleague tarihinde ikinci kez bir Türk takımı başarıya ulaştı. Anadolu Efes, finalde Barcelona'yı 86-81 alt ederek kupayı kazanan ekip oldu. Kutlama sırasında parkede, La casa de papel dizisindeki Helsinki karakteriyle geniş kitlelere ulaşan Darko Peric de vardı. Peric, hemşehrisi Micic'le beraber yöresel türkü söyledi. 

"Televizyonun MVP'si ve gerçek MVP burada..."

Darko Peric'le kol kola kameraların karşısına çıkan Vasilije Micic, "Bu sabah komik bir durum oldu. Yani benim müzik listemde pop şarkılar yok. Birçok oyuncu rap dinliyor ama ben kişilerle ilgilenmiyorum. Bugün görüştüğümüzde ona özellikle söyledim, "Ben geleneksel Sırp müzikleri söylüyorum" diye." şeklinde konuştu. Daha sonra, Vasilije Micic ve Darko Peric, Sırp yöresine ait bir türküyü seslendirdi.

Öte yandan Vasilije Micic, Euroleague'de hem sezonun hem de Final-Four'un en değerli oyuncusu seçildi. Micic ayrıca, Larkin'le beraber Barcelona maçının en iyi oyuncusu olarak gösterildi. 

Senin için hazırladığımız haberler