La Liga heyecanı S Sport Plus'ta başlıyor

25.09.2020 - 16:35 | Son Güncellenme: 25.09.2020 - 18:31

La Liga heyecanı S Sport Plus'ta başlıyor. İspanya La Ligi artık S Sport Plus'ta. İngiltere Premier Ligi ve Bundesliga’dan sonra La Liga da; S Sport Plus’ın zengin spor içeriklerine katıldı. İşte detaylar...

La Liga heyecanı S Sport Plus'ta başlıyor

İngiltere Premier Ligi ve Bundesliga’dan sonra La Liga da; S Sport Plus’ın zengin spor içeriklerine katıldı. Lionel Messi, Eden Hezard, Kerim Benzema ve Atletico Madrid’in yeni transferi Luis Suarez gibi dünyanın en pahalı futbolcularının top koşturduğu La Liga heyecanı tek adreste ister geniş ekrandan, ister cepten, ister webten izleme özelliği ile S Sport Plus’ta başlıyor. Avrupa’nın 3 dev ligini sporseverlerle buluşturan S Sport Plus; canlı yayın ve tekrar izle özellikleri ile günün her saati futbolun nabzını tutmaya devam ediyor.

İngiltere Premier liginden sonra gelen ve dünyanın en değerli ikinci ligi olan La Liga; futbol camiasındaki en pahalı oyuncuların yer aldığı takımları ve klasikleşen karşılaşmaları ile milyonlarca sporseveri ekran başına kilitliyor.

Dünyanın en çok izlenen derbileri arasında olan El Clasico, son olarak geçen sezon Real Madrid’in 2-0 üstünlüğü ile bitti. Sahadan yenik ayrılan Barcelona, ezeli rakibini bir sonraki karşılaşma için 25 Ekim’de evinde ağırlayacak. S Sport Plus kullanıcıları maçları Samsung Smart TV, LG Smart TV, Apple TV, Android TV ve Chromecast ile geniş ekranda da izleyebilecek.

34 Şampiyonlukla Real Madrid La Liga’da Tarih Yazdı!

La Liga tarihinde; 2019-20 sezonunun da şampiyonu olan Real Madrid toplam 34 şampiyonluğu ile rekabeti açık ara önde götürürken en yakın rakibi Barcelona 26 şampiyonlukla ikincilik ve Atletico Madrid 10 şampiyonluk ile 3.lük koltuğunda bulunuyor.

Türk Futbolcuların Sahaya Çıktığı La Liga’da Bu Hafta!

Celta Vigo’da Okay Yokuşlu, Emre Mor ve sezon başında Getafe’ ye transfer olan Enes Ünal gibi Türk Milli oyuncuların da oynadığı La Liga’da bu hafta; cumartesi günü saat 22:00’de Real Betis’in evinde Real Madrid’i ağırlayacağı karşılaşma ve Pazar günü saat 22:00’de Barcelona – Villareal karşılaşmaları S Sport Plus’ta canlı olarak yayınlanacak. Bu maçlarla birlikte cumartesi günü saat 17:00’de Valencia’nın Huesca’yı ağırlayacağı karşılaşma ve yine aynı gün saat 19:30’da oynanacak Elche – Real Sociedad maçı da S Sport Plus’tan izlenebilecek.

La Liga’da Sürpriz Transferler

2019-20 sezonunu 18 galibiyet, 16 beraberlik, 4 galibiyet ile tamamlayan ve ligi 70 puan ile üçüncü bitiren Atletico, Madrid 2020 – 21 sezonunda yeni isimleri renklerine bağladı. NK Lokomotiva Zagreb’den transfer ettiği Ivo Grbic ile filelerini koruyacak olan Madrid, sol kanatta Dalian Professional’dan aldığı Yannick Carrosco’yu, sağ kanatta Real Madrid B grubundan transfer ettiği Rodrigo Riqelme’yi oynatacak. Madrid’in sürpriz transferi ise

Uruguaylı yıldız topçu Luis Suares oldu. 33 yaşındaki santrafor 28 Milyon Euro’ya Madrid’de top koşturacak. Geçen sezon 5 puan farkla liderliği kaybeden ve 82 puanla ikinci olan Barcelona; SC Braga’ dan Trincao’yu, Las Palmas’dan Pedri’yi, Sociedade Esportiva Palmeiras’dan Matheus
Fernandes’i, Barcelona B grubundan Riqui Puig ve Ronald Araujo’yu ve Juventus’tan Miralem Pjanic’i kadrosuna bağladı. Ligin geçen seneki şampiyonu Madrid ise yeni transfer yapmadı.

S Sport Plus Hakkında

Saran Group bünyesinde yer alan S Sport Plus uygulaması, aralarında Premier Lig, NBA, F1, Bundesliga, UFC, Portekiz, Hollanda Ligi’nin de yer aldığı dünyanın önde gelen spor organizasyonlarını canlı yayın ve tekrar izle seçenekleriyle Internet üzerinden sporseverlerle buluşturuyor. Kullanıcılar izlemek istedikleri maç ya da yarış programını istedikleri yerde S Sport Plus’ın çoklu ekran teknolojisiyle izleyebiliyorlar.

Ayrıca “Tekrar İzle” özelliği sayesinde kaçırdıkları maçın tamamını, maç biter bitmez yeniden izleyebiliyorlar. “Önemli Anlar” özelliği ile kullanıcılar isterlerse maçın tamamının tekrarını ya da doğrudan maçların kritik anlarına gidip, kaçırdıkları maçın özetine ulaşabiliyorlar. Farklı spor branşlarında her ay 300 saatin üzerinde canlı yayın gerçekleştiren S Sport Plus’ta, ” Çoklu İzleme” özelliğiyle 4 farklı canlı yayın, aynı ekran üzerinden kullanıcılar tarafından izlenebiliyor. Böylelikle hafta sonları aynı saatte yayınlanan maçları bir arada izleyebilmek kullanıcılara önemli bir konfor sağlıyor. S Sport Plus ile bir maçtan diğer maç yayına, istedikleri an istedikleri cihazda geçip, telefon, tablet, PC ya da TV cihazları üzerinden yayınları izleyebiliyorlar. S Sport Plus’un kota dostu özellikleriyle de kullanıcılar yayın çözünürlüğünü diledikleri şekilde ayarlayarak, yayın kalitesini ve veri kullanımını kontrol edebiliyorlar. Covid-19 salgını nedeniyle spor müsabakalarına verilen arada, S Sport Plus, üyelerinin artan içerik taleplerine, platforma dahil ettiği aksiyondan, maceraya, komediden bilim kurguya, gişe rekortmeni, bol ödüllü filmlerle yanıt veriyor.

S Sport Plus böylelikle kullanıcılara spor keyfinin yanında film keyfini de sunmuş oluyor. Samsung Smart TV, LG Smart TV, Apple TV, Android TV ve Google Chromecast üzerinden de kullanıcılarına erişim imkanı sağlayan S Sport Plus önümüzdeki aylarda diğer Smart TV çözümleriyle daha geniş bir kullanıcı kitlesine yayınlarını geniş ekranda izleme fırsatı sunacak. Extreme sporlardan yelkene, rodeodan su sporlarına kadar pek çok alternatif branş ve spor belgesellerini üyelerine sunan S Sport Plus tüm sporseverleri sporun zenginliğini yaşamaya davet ediyor.

www.ssportplus.com

Senin için hazırladığımız haberler